aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Nick:zaufajdobrymradom2. Imię:Robert3. Wiek: 224. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):10/105. Mikrofon(Tak/Nie)Tak6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametrack....177.101:27156/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:Jestem osobą ogarnietą, kulturalną. Chce pomóc wam w ogarnięciu serwera gram często rano jak i w nocy myśle że sie przydam 9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID):mam steam ale chwilowo gram na ns problem z kompem.10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: bardo dużo 11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: rano, w południe i w nocy 12. Staż w grze Counter Strike 1.6: 6lat13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):tak byłem dlatego dobra znajomość amx! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Konto dla podania. 2. Mała liczba godzin. 3. popraw 8 punkt, a będę na tak. 3maj fason Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aufajdobrymradom1 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Konto dla podania. 2. Mała liczba godzin. 3. popraw 8 punkt, a będę na tak. 3maj fason Jeżeli dostane szanse to te godziny bd poprawione. A konto juz mam dlugo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 +lubie z toba grac +jestes ogarniety +dobra znajomosc amx Duze TAK !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wypowiedziałeś się w swoim podaniu. hehe lipka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na nie - Zachęcania ludzi do swojego podania - Wypowiadanie się w podaniu - brak znajomości regulaminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kapollo 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na tak.Gracz zna się na rzeczy, nie ma 10 lat,wie jak zarządzać serwerem.Siedzi w tym juz pare dobrych lat.amx bardzo dobry co jest +Jestem na TAKPozdrawiam, Kapol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Wypowiedziałeś się w swoim podaniu. hehe lipka Nie chcę nic mówić, ale Ty też się wypowiedziałeś w swoim podaniu, a admina dostałeś Nie gram zbyt często na ODD2, ale widuję Ciebie, jesteś ogarnięty, amx na +. Jestem na Tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trevor 29 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 + znamy się już dlugo + ogarnięty +składka - konto dla podania - troszkę aktywność ostatnio spadła Myślę że można cię przyjąć na okres próbny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na nie.wypowiedź w podaniukonto na forum dla podaniareklamowanie podania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Weronikaa 3 302 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Na tak +składka +wiek +staż na serwie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ibrnvski 26 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Zdecydowanie na tak, powody konkretne są wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Aktywność na forum też się liczy. Popraw ją, i zgłoś się za jakiś czas. /Odrzucam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi