Matisos 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Nick: Matisos2. Imię: Mateusz3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):85. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Matisos/193.33.177.166:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Chcialbym pomoc ogarnac serwer,przypilnowac porzadku i umilic gre Innym Graczom , Wiem ze moj gametracker troche w kratke poniewaz bylem na wakacjach lecz teraz gram codziennie 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?-4h dziennie roznie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**:co tydzien albo od 9-14 albo 14-24 12. Staż w grze counter strike 1.6: 6 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak byłem wiele razy i to przewaznie na serwerach typu ZMWymagania:Ukończone 15 lat vPrzynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze vZachowanie kultury na serwerze vPrzynajmniej 10 sensownych postów na forum vCzyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń) vPosiadanie mikrofonu vSkładka za admina 7,38 zł SMS v odpowiedzi: bezimienny : napisalem ze wrocilem z wakacji przedwczoraj ale teraz bd gral codziennie I3lu - moze dlatego ze ostatnio wgl nie grasz ? od 4 dni cie nie ma na serwerze 5 dni byles i znowu 2 dni przerwy ... nie dziwie sie ze mnie nie znasz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BezImiennyy 240 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 A więc tak, wymagania są ale gdy zobaczylem gt to przeraziłem się twoją aktywnością. Nadrób aktywność i złóż podanie za tydzień ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Moim zdaniem nie potrzebujemy na razie admina na zombie.. w ciągu wakacji przybylo bodajże 3 adminów, więc na razie wystarczy. Zgłoś się jak będzie mniejsza aktywność adminów na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Karol zdecyduje o tym czy potrzeba adminów czy nie. Co do podania na razie jestem na nie. nie przypominam sobie żebyś łamał regulamin czy coś, ale też cię nawet nie znam, nic o tobie nie wiem, wgl 0 info tak jak bym cię pierwszy raz widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skiperek 197 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem na nie. Mało może aktualnie jestem na servie ale nie widziałem Cię Jakoś nie zastałeś mi w pamięci Jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Gram ostatnio i szczerze nie przypominam sobie żebym cię widywała w tych godzinach co podajesz. I grasz co tydzień? Masz parę banów za skanowanie. Teraz jestem na nie. Aktywność na forum też mizerna, co z tego, że posty nabite w HP skoro nic nie wnoszą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: NIE Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi