wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Piszę ten temat od nowa, bo cały dział został usunięty i wszystko przepadło. Otóż na wielu forach można dostrzec rangę "Legendarni". Jest to ranga poświęcona dla osób, które kiedyś były na naszej sieci ważnymi osobami, sprawowały jakąś wysoką rangę, włożyły bardzo dużo pracy w forum itp. Na naszym forum jej nie ma, a można byłoby ją utworzyć, bo są osoby, które na nią zasłużyły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Niezły pomysł , ja nigdy takiego czegoś nie widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 jestem za :-> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja też jestem Za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[M]en[T]osik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem za ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ciemnomi. 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 tak fajna ranga : ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Popieram przedmówców. Jak najbardziej za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Faktycznie.. Przydała by się ; d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fixer 7 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Faktycznie jest to dobry pomysł. Albo zamiast legendarni to Veteran :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 "zasłużeni" "veteran" "legendarni" - Coś z tego , na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pads. 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Można jeszcze dodać-Stały Bywalec (osoba, która przebyła chociaż 3 miesiące na sieci) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 może byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie ma na razie takowych osób,może kiedyś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi