WoRniK. 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1.Twój Nick:WoRniK. 2.Nick admina/gracza który zawinił:nw do końca kto zrobił te klase ale ok ;d 3.Admin/Gracz :nw 4.Data i godzina:--..-- 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):LubiePlacki_PL, kashmir i wiele innych ;d 6.Opis sytuacji:Kupiłem sobie premke prokoks, gdzie w opisie napisane jest , że ma 1/1 kosa raz działa, raz nie działa tylko w jednej rundzce w tt miałem 1/1 w resztach rund tt i ct 0/0 nie wchodzi. proszę o naprawienie jej bo nie zamierzam mieć klasy która gówno potrafi za przeproszeniem , lub proszę o zwrot poniesionych kosztów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Potwierdzam nie potwierdza się w 100% możliwe bo raz wchodzi 1/1 a raz nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1.Z takimi sprawami na PW do opiekuna serwera. 2.To nie jest skarga,bo się skargi składa na gracza,a nie klasę,więc proszę o zamknięcie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kashmir 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Jestem Swiadkiem ! Premka nie dyiala w 100% :rainbow: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Bo to działa tylko jak jest się tt , nie wiem czy tak miało być, ale tak działa od zawszs Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WoRniK. 5 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 niestety ale nie działa zapraszam na serwa i zobaczymy w tt tylko jeden przypadek miałem, że mi 1/1 wchodziło ani razu więcej ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi