WoRniK. 5 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 1.Twój Nick:WoRniK. 2.Nick admina/gracza który zawinił:nw do końca kto zrobił te klase ale ok ;d 3.Admin/Gracz :nw 4.Data i godzina:--..-- 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie):LubiePlacki_PL, kashmir i wiele innych ;d 6.Opis sytuacji:Kupiłem sobie premke prokoks, gdzie w opisie napisane jest , że ma 1/1 kosa raz działa, raz nie działa tylko w jednej rundzce w tt miałem 1/1 w resztach rund tt i ct 0/0 nie wchodzi. proszę o naprawienie jej bo nie zamierzam mieć klasy która gówno potrafi za przeproszeniem , lub proszę o zwrot poniesionych kosztów Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubiePlacki_PL :) 9 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Potwierdzam nie potwierdza się w 100% możliwe bo raz wchodzi 1/1 a raz nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pebble 74 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 1.Z takimi sprawami na PW do opiekuna serwera. 2.To nie jest skarga,bo się skargi składa na gracza,a nie klasę,więc proszę o zamknięcie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kashmir 1 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Jestem Swiadkiem ! Premka nie dyiala w 100% :rainbow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilonez 779 Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Bo to działa tylko jak jest się tt , nie wiem czy tak miało być, ale tak działa od zawszs Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoRniK. 5 Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 niestety ale nie działa zapraszam na serwa i zobaczymy w tt tylko jeden przypadek miałem, że mi 1/1 wchodziło ani razu więcej ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts