Skunik 0 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 1. Nick:Skunik2. Imię: Łukasz3. Wiek: 184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):8/105. Mikrofon(Tak/Nie) tak ale nie używam za bardzo.6. Składka(Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**: nie posiadam ^^8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem** Więc na imię mam Łukasz, na waszą siec wpadłem przypadkiem, ale postanowiłem zostac na dłużej, grywam na cod modzie 45k. Bardzo wkręcił mnie ten cod' a czasami gdy nie ma admina nie którzy łamią regulamin i nie da się grac, więc chciałbym wspomóc pozostałych adminów.9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): Niestety nie posiadam10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: dziennie od 4-6h z małymi przerwami.11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: w dni robocze to zależy ale tak mniej więcej 9-11 rano wieczorkiem od 17 do 23 w weekend mniej z rana gram, w godzinach 9-1312. Staż w grze Counter Strike 1.6: około 4 lat.13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak Wymagania: Ukończone 15 lat+ Przynajmniej 20 godzin spędzonych na serwerze+ Zachowanie kultury na serwerze+ Przynajmniej 10 sensownych postów na forum. Jeżeli to nie problem to nadrobię posty. Czyste konto nie posiadające warnów (ostrzeżeń)+ Posiadanie mikrofonu+ Składka za admina 7,38 zł SMS (istnieją wyjątki. Wystarczy napisać do opiekuna)+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miverse 212 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Tu jest twój Gt http://www.gametracker.com/player/Skunik/193.33.176.93:27015/ Jestem na NIE bardzo mała aktywność masz tylko 6h na serwerze a już chcesz admina? konto masz tylko 3 dni więc złóż podanie za tydzień lub dwa i dopiero się staraj o admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczuuu 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Skunik moim zdaniem nie powinieneś zostać adminem ponieważ z tego co zauważyłem oskarżasz ludzi którzy nic nie mają. Takie jest moje zdanie ale decyzja jaka zapadnie nie zależy odemnie. Jako gracz jestem na NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie spełniasz wymagań, co za szybko, to nie zdrowo. Odrzucam. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi