Matisos 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2014 Nick: MatisosWycinek z konsoli(bez IP)*: Kicked by Console: [NeoBans] ZbanowanyKicked NeoBans] ZbanowaLink do bana:brak banaSerwer: ZM Gdy chcialem wejsc na serwer zm pokazalo sie ze mam bana chuy wie skad. Jak Maniek powiedial ktos na moip ip dostal bana. Obszukalem amxbans i dowiedizalem sie ze koles o nicku $speed Dostal bana na serwerze cod 45001 i dlatego nie moge wbic. Napisalem do -_- ale on odeslal mnie do tego dzialu bym ponownie napisal PROSZE O UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Hmm.. Dziwne że to Twoje IP, jakieś wytłumaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 no wlasnie nie mam pojecia skad ban na serwerze COD i to na jakims nicku dizwnym SKORO ja jedynie gram na serwerach typu zm i to na nicku Matisos. Nwm moze ktos ma zmienne ip i trafil na moje ? (ja mam stale) dostal bana i se znowu zmienil a ja z banem pozostalem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Masz bana od Admina Shana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=74292, czekam na demko 24h od admina jesli nie dostarczy na czas to masz UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 up@ wlasnie o to chodzi ze to nie ja dostalem tego bana tylko jakis ziomek ktory ma takie samo IP ktory gral na cod. a ja GRam wylacznie na serwerze ZM i pod nickiem Matisos a nie jakis tam speed Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 @soot Mam dać demko z graczem $peed? zaraz pobiore. @edit poprawka aztec, juz się robi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 up@ Shana tylko ze ten ziomek ma to samo ip co ja i teraz przez tego idiote grac nie moge na zm ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Link do htlv : http://www16.zippyshare.com/v/66412752/file.htm Opis sytuacji: 2 runda - przyszedl i nic sie nie dzialo Wyszedl w 3 rundzie Prszyszedl w 4 rundzie 4 runda - trzesie sie celowink 5 runda - Widoczny aim / koniec 5 rundy = ban @Down Decyzja o ub nie należy do Mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Up@ Pieknie to rozpisales. SZKODA TYLKO ze przez tego kretyna ja nie moge grac :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 TO CO MOGE LICZYC NA UB ? czy przez jakiegos kolesia na czitach mam tutaj pograne ? :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi