Lewy 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Imię: JachuWiek: 14Staż na forum: około 2 miesiąceDoświadczenie w moderowaniu: Niestety zerowe ale jest mnóstwo poradników więc jak je przeczytam myśle że dam sobie radę :)Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Czasu mogę poświęcić około 4-5 maksymalnie 6 godzinDlaczego właśnie Ty: Ponieważ chcę pomóc administracji , innym kolegom moderatorom uporządkować całe forum , między innymi zamykanie tematów , pilnowania kultury osobistej graczy itp. Na forum jestem dość długi czas i myśle że wszyscy mnie na forum , na serwerze znają Staram się o tą posade ponieważ pisze już 3 podanie.Wymagania ! 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) Spełnione2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) No niestety , 14 ale wyjątek może być mam nadzieje :)3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) SPEŁNIONE 150 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) 310 SPEŁNIONE5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) SPEŁNIONE !6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) SPEŁnIONE ! 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) SPEŁNIONE 2 MIESIĄCE !Prosze o pozytywne głosy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem na tak. Bardzo aktywny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[M]en[T]osik 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Jestem niestety na TAK spoko gostek :> ogarnia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Extreme 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nie wiem jak będzie zresztą, ale u mnie masz wielkie Tak . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 na nie wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 jestes spoko , ale jestem na nie , wiek i jakos nie przekonujesz mnie zeby byc na tym stanowisku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
are[t] 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 na Tak haha , mysle, ze chlopak da rade Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
precel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 prawie all wymogi spełniasz ale ja jestem na Nie zaglądasz czasami na forum ale.. jak dla mnie moderator ci nie potrzebny bo cię to przerośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ja na nie . Powody wyżej . Sorry ; / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 A ja jestem na tak. Chłopak fajny, kulturalny, można się z nim dogadać. Stara się i myślę, że ogarnie stanowisko moderatora . Tylko nie dawajcie mu dostępu do panelu po winie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Bardzo dobry koles, spokojnie da rade , wiek nic nie zmienia Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 3 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Taki bot chce moda? hahaha xD Oczywiście wielkie tak xD Jak nie dasz rady to pomogę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 Na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi