Tropiciel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Nick: Tropiciel.Godzina: to bylo juz przedwczoraj ale nikt nie patrzy na skarge wiec..Nazwa mapy: deathrun arcticAdmin banujący:uwagalamiePowód:autoduckLink do screenów: nie maWycinek z konsoli : ************************************************ Informacje o banie Nick: Tropiciel. IP: 77.65.115.106 Powod: autoduck (gratuluje odwagi przyznania sie na forum ) Czas do unbana: Ban premanentny Nick admina: -Uwaga Lamie- Admin SteamID: STEAM_0:0:332617442 ************************************************ To ze pisalem ze uzywam na forum nie znaczy ze na serwerze.. poza tym nie ma dowodow chce ub!! mam premke i vipa szkoda mi tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Mi się wydaje , ze uwaga lamie nie czytał regulaminu nigdzie nie ma napisane że nie można używać auto ducka.Jeśli tak uwaga lamie powinnien stracić adina , a ty powinneś zostać odbanywany ! Pozdrawia Bl@deM@$teR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AxmPl 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Bl@deM@$teR, Gratuluję warna co do autoducka sam pytałem -_-, powiedział że jest zakazany, w regulaminie tak samo było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ej ale ja nie uzywam autoducka u was rozumiesz?????? ban jest niesluszny klania sie ostatnie zdanie w moim 1 poscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Czytałem regulamin i nic nie ma o auto dacku.Nie pisze że jest zakaz go używania ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 3 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2013 czekam na ub dalej szybko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 Blademaster - skoro -_- mówi ze jest zakaz - to jest zakaz rozumiesz?! I się nie kłóć.. Bo i tak nic nie zdziałasz. Tropiciel - Piszesz, że używasz a ooo nagle na naszym serwie nie ... Przestań .. Nikt Ci nie uwierzy, pozdrawiam ! BAN SŁUSZNY! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 4 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2013 nie uzywam jestes jakis pojebany czy co? mowie ze nie uzywalem bo z takim vipem to mi nawet niepotrzebny - chce zobaczyc demko poza tym bronisz go bo jestes jego kolega i tylenaucz sie grac boisz sie ze pobije jakis rekord? peszek - czas nauczyc sie grac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amN 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 rotek123, masz demko na to że uzywa ? Powinieneś mieć 24h na dostarczenie demka inaczej UB , tak uważam. Np. zbanujesz kogoś za WH ale nie masz demka i nie masz jak mu udowodnić - Taka sama sytuacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 Nie spamujcie , czekać na [email protected] Demo albo coś musi być jako dowód , nie ma dowodów temat leci do zamknięcia a tropicielowi UB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 5 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2013 ja naprawde tego nie uzywam xd, napisalem tylko to w temacie bo zdarza mi sie to na ffa czy cos tam to tylko a nie napisze i juz banjakbym uzywal to bym sprawdzal czy jest admin i bym tylko wchodzil kiedy jestem bezpieczny to chyba ma sens co nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rotek123 0 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Tropiciel dzięki za pocisk Taak takk.. Naucze sie grać, bo sie boje o rekordy. Amn nie nie mam demka, czy to ja dałem bana? nie! Skoro widać że niby miał to miał nie wnikam!Ale za używanie wulgarnego słownictwa i obrazę mnie powinien być WARN! ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Stycznia 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2013 Sam powiedziałem że jest zakazany,a regulamin będzie niedługo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi