Skocz do zawartości

ub dla mnie

Tropiciel

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Tropiciel.Godzina: to bylo juz przedwczoraj ale nikt nie patrzy na skarge wiec..Nazwa mapy: deathrun arcticAdmin banujący:uwagalamiePowód:autoduckLink do screenów: nie maWycinek z konsoli : ************************************************ Informacje o banie Nick: Tropiciel. IP: 77.65.115.106 Powod: autoduck (gratuluje odwagi przyznania sie na forum ) Czas do unbana: Ban premanentny Nick admina: -Uwaga Lamie- Admin SteamID: STEAM_0:0:332617442 ************************************************ To ze pisalem ze uzywam na forum nie znaczy ze na serwerze.. poza tym nie ma dowodow chce ub!! mam premke i vipa szkoda mi tego

Blademaster - skoro -_- mówi ze jest zakaz - to jest zakaz rozumiesz?! I się nie kłóć.. Bo i tak nic nie zdziałasz.

Tropiciel - Piszesz, że używasz a ooo nagle na naszym serwie nie ... Przestań .. Nikt Ci nie uwierzy, pozdrawiam !

BAN SŁUSZNY!

nie uzywam jestes jakis pojebany czy co? mowie ze nie uzywalem bo z takim vipem to mi nawet niepotrzebny - chce zobaczyc demko poza tym bronisz go bo jestes jego kolega i tylenaucz sie grac boisz sie ze pobije jakis rekord? peszek - czas nauczyc sie grac

rotek123, masz demko na to że uzywa ? Powinieneś mieć 24h na dostarczenie demka inaczej UB , tak uważam.

Np. zbanujesz kogoś za WH ale nie masz demka i nie masz jak mu udowodnić - Taka sama sytuacja :)

ja naprawde tego nie uzywam xd, napisalem tylko to w temacie bo zdarza mi sie to na ffa czy cos tam to tylko a nie napisze i juz banjakbym uzywal to bym sprawdzal czy jest admin i bym tylko wchodzil kiedy jestem bezpieczny to chyba ma sens co nie

Tropiciel dzięki za pocisk :) Taak takk.. Naucze sie grać, bo sie boje o rekordy. Amn nie nie mam demka, czy to ja dałem bana? nie! Skoro widać że niby miał to miał nie wnikam!Ale za używanie wulgarnego słownictwa i obrazę mnie powinien być WARN! ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności