Tropiciel 0 Posted January 1, 2013 Share Posted January 1, 2013 Nick: Tropiciel.Godzina: to bylo juz przedwczoraj ale nikt nie patrzy na skarge wiec..Nazwa mapy: deathrun arcticAdmin banujący:uwagalamiePowód:autoduckLink do screenów: nie maWycinek z konsoli : ************************************************ Informacje o banie Nick: Tropiciel. IP: 77.65.115.106 Powod: autoduck (gratuluje odwagi przyznania sie na forum ) Czas do unbana: Ban premanentny Nick admina: -Uwaga Lamie- Admin SteamID: STEAM_0:0:332617442 ************************************************ To ze pisalem ze uzywam na forum nie znaczy ze na serwerze.. poza tym nie ma dowodow chce ub!! mam premke i vipa szkoda mi tego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl@deM@$teR 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Mi się wydaje , ze uwaga lamie nie czytał regulaminu nigdzie nie ma napisane że nie można używać auto ducka.Jeśli tak uwaga lamie powinnien stracić adina , a ty powinneś zostać odbanywany ! Pozdrawia Bl@deM@$teR Link to comment Share on other sites More sharing options...
AxmPl 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Bl@deM@$teR, Gratuluję warna co do autoducka sam pytałem -_-, powiedział że jest zakazany, w regulaminie tak samo było Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tropiciel 0 Posted January 2, 2013 Author Share Posted January 2, 2013 ej ale ja nie uzywam autoducka u was rozumiesz?????? ban jest niesluszny klania sie ostatnie zdanie w moim 1 poscie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bl@deM@$teR 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Czytałem regulamin i nic nie ma o auto dacku.Nie pisze że jest zakaz go używania ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tropiciel 0 Posted January 3, 2013 Author Share Posted January 3, 2013 czekam na ub dalej szybko Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted January 4, 2013 Share Posted January 4, 2013 Blademaster - skoro -_- mówi ze jest zakaz - to jest zakaz rozumiesz?! I się nie kłóć.. Bo i tak nic nie zdziałasz. Tropiciel - Piszesz, że używasz a ooo nagle na naszym serwie nie ... Przestań .. Nikt Ci nie uwierzy, pozdrawiam ! BAN SŁUSZNY! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tropiciel 0 Posted January 4, 2013 Author Share Posted January 4, 2013 nie uzywam jestes jakis pojebany czy co? mowie ze nie uzywalem bo z takim vipem to mi nawet niepotrzebny - chce zobaczyc demko poza tym bronisz go bo jestes jego kolega i tylenaucz sie grac boisz sie ze pobije jakis rekord? peszek - czas nauczyc sie grac Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 rotek123, masz demko na to że uzywa ? Powinieneś mieć 24h na dostarczenie demka inaczej UB , tak uważam. Np. zbanujesz kogoś za WH ale nie masz demka i nie masz jak mu udowodnić - Taka sama sytuacja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lewy 0 Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 Nie spamujcie , czekać na [email protected] Demo albo coś musi być jako dowód , nie ma dowodów temat leci do zamknięcia a tropicielowi UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tropiciel 0 Posted January 5, 2013 Author Share Posted January 5, 2013 ja naprawde tego nie uzywam xd, napisalem tylko to w temacie bo zdarza mi sie to na ffa czy cos tam to tylko a nie napisze i juz banjakbym uzywal to bym sprawdzal czy jest admin i bym tylko wchodzil kiedy jestem bezpieczny to chyba ma sens co nie Link to comment Share on other sites More sharing options...
rotek123 0 Posted January 6, 2013 Share Posted January 6, 2013 Tropiciel dzięki za pocisk Taak takk.. Naucze sie grać, bo sie boje o rekordy. Amn nie nie mam demka, czy to ja dałem bana? nie! Skoro widać że niby miał to miał nie wnikam!Ale za używanie wulgarnego słownictwa i obrazę mnie powinien być WARN! ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,810 Posted January 6, 2013 Root Share Posted January 6, 2013 Sam powiedziałem że jest zakazany,a regulamin będzie niedługo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts