07 zglos sie 38 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Witam, żeby nie było żadnych wątpliwości zostałem nowym Opiekunem serwera, Lato niestety zrezygnował z tej funkcji a, że serwer jest bardzo dobry postanowiłem przejąć jego obowiązki, myślę, że będę odpowiednią osobą na tym stanowisku i będę starał się robić wszystko aby serwer nie upadł miałem dwa razy swoją sieć serwerów tak więc doświadczenie jakieś mam. A więc wszystkich graczy proszę o zgłaszanie się do mnie w celu jakiś pytań itp itd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Myślę że sobie poradzisz. Oczywiście ja będę pomagać. ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 http://forum.cs-classic.pl/topic/23137-nowy-opiekun-serwera-ndm/#entry139637 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ~ Zamek Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi