wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Moje nowe dzieło z użyciem c4d. Trochę się namęczyłam z uzyskaniem dobrego efektu. Napisy dałam po to, aby jakieś barany mi pracy nie podrąbały ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 PODZIW CZŁOWIEKU ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 no ładne prace : )) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luna25 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Ładne ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Hym.. Kwiatuszku najlepsza jest praca nr. 1 w 2 i 3 za duży napis a ogólnie wszystko jest git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Senrox, czytałeś co napisałam tłustym drukiem? Ogólnie dzięki za opinie XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 ja tu nie widze niczego wielkiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaLiBeReK 4 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 1 i 3 prace fajne , daj jeszcze jakieś ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Tropiciel, bo się nie znasz . KaLiBeReK, będę odświeżała galerię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Fof nauczysz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MusK 21 Opublikowano 1 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2013 Super te prace! Chciałbym tak umieć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl@deM@$teR 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 sn0wy`, pro jesteś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Coś nowego wykombinowałam Pierwsza praca ze stockami. Napisy specjalnie dodane byle jakie, żeby nie rozwijał mi się tu plagiat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 noo , wszystkie są ładne, ciekawe i oryginalne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Tropiciel, Zrób lepsze cwaniaczq Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tropiciel 0 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 ja nie musze zrobic lepszej pracy ale dla mnie to jest slaberendery tylko wklejone jakies tlo zrobione pojasnilas dodalas jakies banalne glupoty a to trzeba posiedziec 2h nad praca a nie 30min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Mów co chcesz Tylko chcę Ci teraz uświadomić, że bawiłam się z c4d, a tło nie jest wcale gotowe. Dwie godziny nad pracą? Proszę Cię, z takimi tekstami to na pewno nie do mnie ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 @refresh Jedna z najgorszych prac, ale chcę wiedzieć co Wy o niej myślicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Effcia 25 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 nie jest chyba najgorsza. ;p. Ani jedną z najgorszych też nie,. Tak mi się wydaje, jest fajna, kolory tez dobrane okej. ;d. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 13 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 stock w słabej jakości, światło jako-tako dobre, chociaż prawa strona zepsuta ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slodziak 0 Opublikowano 15 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Ładne Nauczysz mnie ? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bru[t]al 0 Opublikowano 16 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2013 Słodziak poczytaj tutoriali co do prac są bardzo dobre tylko ta ostatnia nie jest za ładna wypadało by wyostrzyć kontrast i pobawić się rozjaśnianiem i ściemnianiem i odrazu by ładnie wyglądało prace wyżej komentarz jest zbędny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pomarancza 15 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Mam do Ciebie trzy proste słowa Robisz Zajebiste Prace :)Zmień avek bo stac cie na wiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 Dziękuje Pomarańczko Moja pierwsza foto manipulacja w Photoshopie wykonana w ramie konkursu na forum graffika.pl (musiałam dać adres ze względów komercyjnych czy co tam xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dav3 130 Opublikowano 19 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2013 błyskawice powinny odbić się w wodzie, ogólnie tego klimatu nie czuję :-Dps. fajna sygna, ciekawe kto robił ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi