LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 http://mediaarena.pl/pl/p/Razer-Ouroboros-4G-8200DPI/1221 jeżeli ktoś ją ma niech tu napisze czy opłaca się ją kupić Jeżeli jesteśmy przy tym to może polecicie mi jeszcze jakieś słuchawki bo szukam ;p Dzięki ;3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Myszka za 600 zł >?????? trochę trochę ja mam za 20 zł i mi starczy ale myszka wygląda baardzo dobrze jak chcesz możesz kupić a co do słuchawek kup z Phillipsa lub innej znanej firmy bo mają najlepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride 544 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Nie jestem pewny czy opłaca sie wydawac tyle na myszkę Z mojej strony polecam ci myszkę Tracer Sniper lub Razer Naga. Co do słuchawek aktualnie posiadam Razer Kraken Pro i nie narzekam, polecam również Steelseries Siberia v2 również bardzo przyjemne w użytkowaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 ja użytkuje sluchawki Logitech G35 i szczerze je polecam 7.1 daje super efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Jak dla mnie myszka po 1. za droga jak dla amatora, a po 2. myszkę powinieneś wybierać odpowiednio dopasowaną do swojej dłoni, myszka powinna być płaska, ja mam jakąś zwykłą bezprzewodową, dobrze mi dłoń na niej leży i nie narzekam. Co do słuchawek osobiście polecam Creative Tactic 3D Alpha, dobre do muzyki jak i do gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Bez sensu jest wydawać tyle na mysz. Jeżeli Ci tak bardzo zależy, wybierz jakąś płaską jak napisała Kropka w granicach 80-200zł. Poczytaj opinie innych graczy. Co do słuchawek, do 200zł są całkiem niezłe są Creativy czy sennheiser'y. Ja używam Sennheiser HD201 i jak za tę cenę nie są złe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Według mnie cena tej myszki to dość duża przesada 535 zł to trochę za dużo A co do słuchawek to ja posiadam już 3 lata z rodzaju "PHILIPS SHP2500" i funkcjonują w pełni poprawnie Mam nadzieję, że pomogłem. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wassup 59 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 600 zł za myszkę? Zresztą proponowałbym Ci zakup myszki tam gdzie możesz ją dotknąć xD zobaczysz wtedy czy Ci dobrze leży na dłoni :v Co do słuchawek to sam używam Siberia v2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Dotknąć mmm xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shanell 1 787 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja nie polecam tej myszki. Mój kumpel ma dokładnie taką samą tylko że kupił ją bodajże za 250 zł. (nie była na żadnej przecenie, ani obniżce itp. ). Ogólnie byłam zdziwiona tą ceną bo uważałam, że jest za tania. ;D Ale dobra.... Nie minął miesiąc i musiał oddać ją do serwisu bo była zepsuta. Takie myszki się bardzo szybko psują. Za tyle pieniędzy to byłabym w stanie kupić 20 myszek, po rozsądnej cenie, ale bardzo dobrych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Shanell dzięki za odp na pewno skorzystam xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio92 37 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja posiadam zestaw myszy klawiatury i słuchawek made in biedronka i nie narzekam w ogóle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Moim zdaniem przeplacisz. Polecam ci tę myszkę http://allegro.pl/wyprz-mysz-gracza-tracer-sniper-6000dpi-avago-9500-i4544611668.html. Sam ją miałem i nie narzekam. A co do słuchawek to może LG. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bestz! 1 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 LubiePlacki_PL myszka na pierwszy rzut ok fajnie wygląda i jest droga, ale druga strona medalu to ma dużo paneli dzięki czemu możesz sobie ją powiększać , zmniejszać , zwężać itp i to jest duży minus bo po około pół roku- do roku(zależy od użytkowania) rozklekocze ci się jak to robią zazwyczaj r.a.t.y, , lepiej wydać mniej i lepszą myszkę kupić, ja osobiście kupiłem pół roku temu razer naga 2014 309zl, na razie spisuje się doskonale:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Dzięki jeszcze poczekam z 2tyg i wybiorę odp myszkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ezio 0 Opublikowano 9 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2014 Ja bym wam polecil myszke A4Tech X-750bf jest bardzo dobra do gier FPS. Osobiscie uzywam Gun3v3 i tez sie dobrze sprawdza. A oprocz tego warto tez pamietac o dobrej podkladce i oczywiscie dobrej konfiguracji myszki. Co do konifugracji to tutaj ziomeczek jakis zrobic nawet dobry poradnik warto z niego skorzystac https://www.youtube.com/watch?v=plqjMULaRuU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Venix 16 Opublikowano 13 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2014 Myszka za droga trochę Ja mam myszkę logitecha za 80 zł i Zajebista jest ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi