Toksyczny32 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Po raz kolejny dostałem bana bo niby gram na atywnym. Zgadnijcie kto mi go dał... no tak Have ! Według mnie nie jest to dobry administrator ale o tym napisze w odpowiednim dziale. ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Toksyczny ==== Zbanowane IP : ==== Admin : Have a nice day ! ^_^ ==== Powod Bana : aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/27/2014 - 18 : 20 : 34) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Link do bana proszę podać, tyle razy piszecie ta prośbę o ub i ciężko wam znaleźć link do bana i wstawić żeby nam ułatwić to wszystko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 17 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi