Miszczuuu 1 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 A więc tak mój nick to Mistrzuuu i pisze tą skargę ponieważ coś zresetowało mi lvl na komandosie i musiałem nabijać od nowa a słyszałem że nie było resetu lvl. Może mi kto wyjaśnić co sie dzieje????. Pozdrawiam :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 To nie jest skarga ... I ty dales podanie ? Jak ty nie odrozniasz tematy skargi od pyt pozdro ... -,- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xRealx Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Levele się resetują przez bug nie tylko ty na tym ucierpiałeś ja np już wiele razy tak miałem. Jedyna rada na to czekać aż ten bug zostanie naprawiony. (mental ma racje). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 To jest bug któren nie wiadomo jak się zrobił . Papku szuka powód tego bug'a i próbuję go naprawić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gdybyś przeglądał forum, to napewno temat o bugach z lvl byś znalazł. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi