LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Co wy na to żeby dodać o tą mapkę http://cs.gamebanana.com/maps/142404 Grałem na innych serwach i bardzo fajna i dobrze by było gdyby też tu była taka mapka Bo na pewno takim maniakom cs'a np ja xd mi się już znudziły te mapki a teraz była by 1 nowa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 a to ten temat, który był na FFA Myślę, że dzięki wysokim poziomom na serwerze, gracze nie będą mieć z nią problemów. Jestem na tak, przyda się nowa mapka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Dodana Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dodane mapy: deathrun_bhopz_v2 deathrun_darkside deathrun_drummer_icecold deathrun_extreme_hard deathrun_glowblue_final deathrun_katz deathrun_paper_fix deathrun_unknown-area deathrun_WORMS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Trzeba Zagrać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi