korba123 0 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Dziś wieczorem wbiłęm sb na serwa i zobaczyłem ze gra moja podszywka KaLi! ja nazywałem się KaLi(1). Od razu zapisałem jego ip oto one : 109.196.34.195 i wiem że gracz miał Steam! Nick: KaLi (1) Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : ( 1 ) KaLi [AMXBans] Powod : ' wyjasnic na forum kto sie podszywa ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_2 : 0 : 758183986 ' [AMXBans] Twoje IP : ' bez ip ' [AMXBans] ======================================== Proszę o zbanowanie tego gracz oraz o szybkie UB ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Ty dostałeś ub tamten ban zostaje / Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi