Skocz do zawartości

[Gamer] Omega *

Omega*

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Serdecznie 

Wiek22

Ilość spędzanego czasu na forum (w godzinach)?: 6d 14h 47m 19s
Doświadczenie na podobnym stanowiskuDobre
Dlaczego akurat Ty?: Dlaczego Ja? Mam dobre doświadczenie w tym . Jestem często na forum.  Chciałbym ruszyć całą kategorię a najbardziej FIFA 14. Nic się tam nie dzieje. Tutaj jak na razie posiadam administratora serwera i postanowiłem ruszyć dalej. Może się uda a może nie. Myślę że się nadam.
Co chciałbyś wnieść jako Gamer?: Rozkręcić to wszystko. Oczywiście pełną parą :)

Jakim działem chciałbyś się zająć?(GRY): Inne Gry , Fifa 15 , Metin 2. 

Z poważaniem Mateusz

x2

@Shadow ~ Tak interesuję się Fifa 14. Od wielu lat gram w tą grę a dokładnie od 6 lat. Zaczynałem od Pro evolution soccer. I chyba na święta jeśli dobrze pamiętam dostałem Fifa 10 i od tamtego czasu posiadam każdą fife aż do roku 2014. Zamierzam kupować fifa 15. Chciałbym tam wprowadzać różne informacje na temat tej gry. Od poradników sztuczek / trików aż po Patche.

Oczywiście nie zapominając o innych działach. Na pewno chciałbym zająć się  Metin2 jak i Cs. W Metina kiedyś grałem. Oczywiście na Polskim i posiadałem tam 50 lvl. Wiele godzin przegrałem w tą grę i mam dużą wiedzę ogólnie w MMORGP

Powiem Ci że masz racje. Jeśli  nie dostanę rangi to i tak zacznę już dziś tworzyć tematy. Ale wiemy jak to wygląda. Ranga zawsze na propsie.

Dodam że chciałbym poruszyć też dział '' Inne Gry '' ~ Myślę że mógłbym dodawać tam stare dobre gry typu StarCraft , deluxeskijamp na pewno każdy zna te gry. Bo jak na razie to nic tam się nie dzieje.

Myślę że trochę zmienisz swoje zdanie. 

Czekam nie więcej opinii.

Żeby stworzyć tam temat, potrzebna jest od razu ranga? Jak na razie nic tam Twojego nie widzę.

Może napisałbyś czy w ogóle się Fifą interesujesz?

Z Twojego podania wyczytałem tyle co z haseł polityków "Zrobię, Będzie, Wszystko pełną parą", a później i tak nic nie robią.

Na Nie.

@Edit po wyjaśnieniu.

Mogłeś od razu tak napisać w podaniu :D

Myślę, że mimo paru osób, które zajmują się Fifą jest tam dosyć pusto, więc przydałaby się dodatkowa osoba, która się na tym zna.

Na Tak.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.

Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.

Powód: Pisz na PW

Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.

Pozdrawiamy

Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności