BRUNO11 0 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: BRUNON 2.Nick admina/gracza który zawinił: RED LABEL 3.Admin/Gracz : RED LABEL 4.Data i godzina: ok 7 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): 6.Opis sytuacji:Wchodzac na serwer zawsze dostaje bana od tego kolesia juz mi sie nudzi wrzucac te ssy jezeli nie potrafi grac to niech sie przerzuci na tetris.W ogole nie ma pojecia czy gracz gra czysto czy tez jest odpalony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RED LABEL 2 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 1. Zrobilem wczoraj ss bo dziwnie grasz.2. Dzisiaj Marcin mówi ale info ja powiedzialem tez tak sadze i dalem ci ss. A tu ciekawe ss mam co pisales na serwie. 1. Na ss widać jak wbijasz po ub i spamujesz na U@ jakimś błachostkiem a za to ban do 5 min. 2. Na ss widać piszesz na say coś takiego na ciebie admin kazał założyć skarge myśle sobie ... ja mam prawo robić ss i te ss nie są z dupy tylko po sprawdzeniu gracza. Link: http://speedy.sh/m9V9n/bez-tytulu.bmpJezeli jakiemus adminowi zdaje sie ze mnie udupi to teraz mam dla niego propsy robie wszystko wedlug regulaminu.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazowiecki Marcin 564 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Przed każdym banem,jest konsultacja co najmniej dwóch adminów.Jak mówi prawo tego serwera: Jeżeli admin uważa,że jesteś odpalony,może robić Ci ssy codziennie.Tyle na ten temat. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Chyba nie muszę cytować tego co napisał Marcin. Admin jest od tego żeby sprawdzać. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi