Gruffi 108 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Nick: Gruffi Powód rezygnacji: brak czasu Coś od siebie: Rezygnuje z powodu iż czasu mam teraz coraz mniej, rok szkolny się zbliża i do tego mam pracę po szkole bo potrzebuje pieniędzy na prawo jazdy i samochód i co z tym idzie nie mam juz teraz czasu a co dopiero w roku szkolnym, papa miłej gry pozdrawiam Gruffi PS: Będę wbijał na serwer jak będę miał tylko czas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 odwiedz nas czasami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcio 167 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Szkoda:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Narazie wbijaj czasami bo fragów mi brak :C Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wielka szkoda, ale też doskonale Cię rozumiem, bo również stoję przed tym dylematem. Mam nadzieję, że wszystko się jakoś ułoży i znajdę czas na forum oraz serwer. Powodzenia, wpadnij czasem na ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Widzę, że coraz więcej osób rezygnuje, odchodzi.. Szkoda, powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kobys 250 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 zaczyna się szkoła, coraz więcej takich osób będzie, niestety. powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rewoX* 1 295 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Wielka szkoda, jestes super ziomek, ale rozumiem. Mam nadzieje ze jeszcze wpadniesz czasem na serwer i pomixowac z ekipa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJ CITROX 4 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 @up2 nie prawda ja nie odejdę ;D [ tak mi się wydaje ] @offtop no szkoda że odchodzisz ale mam nadzieję że czasami zajrzysz na serwer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luffy 103 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Szkoda że odchodzisz, no ale cóż. Powodzenia w życiu, fajnego auta i zdanego prawka Wpadnij czasem pograć coś 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Szkoda Gruffi pasowałeś do nas:) Zycze powodzenia w uzyskaniu założonych celów:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dolar91 44 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Powodzenia ,trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Trzym się Cze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi