bieberlOve[x] 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 http://ising.pl/nagranie/16dqb6gid02,Rafal_Brzozowski-Tak_blisko#komentarz-6637133:> ja śpiewałam brzydko wiem, ale oceniać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mefisto^^ Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Uważam że za odwagę powinnaś dostać piwo i masz je ode mnie!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meko. 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Brawo ode mnie też piwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kill Me 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No i odemnie tez dostaniesz Piffko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lewy 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Nieźle !Zaśpiewaj Rysia Riedla ;)I pozdrowienia za odwagę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość TWJ BG Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 No spoko chociaż nie lubie biebera Piwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 no nie jest zle Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 no nawet nawet masz pivko:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati. 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 Też spróbuje ;D piwo leci jak nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hard2k 0 Opublikowano 6 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2012 wot du fock?Nie nie fajne dam piffwko.Ekhem... Piwa nie dla dzieci Wiec niestety nie moge ci dac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi