James0v 1 688 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Zone2.Nick admina/gracza który zawinił: Jakiś lojtek - Miko ?3.Admin/Gracz : Admin4.Data i godzina: 18:455.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Od strony admina wymagam tego, żeby ukazał mi, gdzie ja go wyzwałem od pedałów, gdzie ja go w ogóle kurwa obraziłem .6.Opis sytuacji: Wku*wia mnie już ten człowiek, dostałem bana z powodem "stoisz koło paki i jej nie rozbrajasz" jakiś kolega kiedy padł powiedział, że przy pace stoi 3, ja zabiłem z awp tam tylko jednego więc chciałem poszukać tych 2 jeszcze, więc nie rzuciłem się do paki, było 8 sekund do wybuchu, patrzę pach ban 30 minut, okej i tak nie mam dowodów bo NIE UMIEM wycinać tego pie*dolonego demka z HLTV, okej wyleciałem 30 min, poczekałem wchodzę na serwer i mu tłumaczę na U@, że ban był niesłuszny i niech się cieszy, że skargi nie napisałem, a on "jebie mnie Twoja skarga, bo i tak jest bez podstaw" Ja mu zacząłem w koło powtarzać wbij na ts'a to sobie porozmawiamy, ciągle spamowałem tym, bo ciężej jest mi pisać, wolałem gadać, on coś tam pie*doli pod nosem i pach, ban za jakiegoś pedała gdzie w ogóle go nie obraziłem. Jestem na 100% pewnien, że jedyny wulgaryzm jaki był użyty z mojej strony to "ku*wa i ja pie*dole" ._________________________Z tego co wiem admin banujący powinien posiadać dowód, a później banować Proszę o ukazanie mi tego DOKŁADNIE, gdzie zostałeś obrażony od pedałów, jeżeli tak było, wygrałeś, a mi będzie można wjebać warna bo i tak mi to już jest obojętne, także czekam mistrzu [AMXBans] ===============================================[AMXBans] You have been banned from this Server![AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Reason: 'Obraza admina, nie jestem pedalem'[AMXBans] Duration: '1 hour'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_5:0:20691016'[AMXBans] Your IP: '[AMXBans] ==================== Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Skarga niesłuszna, skarge pisz jak ban jest powyżej 3 godzinek, pozdrów mame papatki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Skarga niesłuszna, skarge pisz jak ban jest powyżej 3 godzinek, pozdrów mame papatki @KreJJzoL brak słów... gdzie jest napisane tak !? Skargę się piszę jak ktoś zawinił a nie jak jest ban na więcej niż 30 minut... Jeżeli dałeś mu bana za obrazę to mogłeś zrobić ss'a jak cię wyzywał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TylkoCzystaMaria/A/ 29 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 dokładnie a po 2 co to za tekst "pozdrów mame , papatki" za taki tekst dostał bys ode mnie w morde a po 2 ile Ty masz lat 12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 @ Fns. Co do tego, że dostałbym od Ciebie w jape to nie wiesz z kim tańczysz hehe takich jak Ty na profilowym to ja nosem wciągam i Ty tam 3maj dziure pjontka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 @ Fns. Co do tego, że dostałbym od Ciebie w jape to nie wiesz z kim tańczysz hehe takich jak Ty na profilowym to ja nosem wciągam i Ty tam 3maj dziure pjontka I Ty pozdrawiasz "kumatych" ? pseudo prawilniaku. W git towarzystwie wylapalbys na dziure za takie teksty o rodzicach. Mialem Cie za ogarnietego typa, ale z kazdym postem robisz z siebie coraz wieksze posmiewisko Bez odbioru. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Hardwell prawilniaczku hahahahha, ja wiem na co mnie stać. Ciebie stać na hejty tylko i wyłącznie chcesz pogadać to dawaj na ts czy skype posłucham co masz do powiedzienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HARDWELL 425 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Hardwell prawilniaczku hahahahha, ja wiem na co mnie stać. Ciebie stać na hejty tylko i wyłącznie chcesz pogadać to dawaj na ts czy skype posłucham co masz do powiedzienia To nie hejty, a czysta prawda, Wyjedz z takim tekstem przy kims naprawde ogarnietym to moze kiedys sie przekonasz. Koncze z Toba nawijke "gangsterze" (smiech) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeremy Clarkson 6 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Uparliscie się na tego Miko? Gościu co po chwila siedzi na servie i to prawie cały czas na spekcie. Wszystkich ogarnia ssy robi, odpisuje z kulturka a niektórzy próbują mu utrudnić życie. A co do tej skargi widać w jaki sposób się wyrażasz... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KreJJzoL 2 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Dzeremi Klarkson, kiedy nowe odcinki top gira? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko 90 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Ja powiem tyle w tym temacie, nie wstawiam zadnego demka, dostales bana bo obraziles, ja to wiem i nie musze tego nikomu udowadniac, a tak poza tym to siedze po 15 godzin dziennie, wiekszosc czasu na specta, polowe tego czasu jestem sam jako admim, ewentualnie z trevorem, hannibalem, weronika i osdi, a wy jak takie dzieci co leca do mamusi sie poskarzyc ze dostal ktos po dupie(bana) prosze was. Ogarnijcie sie z tymi skargami bo to sie robi zenujace, skarga bezpodstawna a temat do zamkniecia!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyrewolwerowany 5 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Raz :To jest skarga czy kurwa forum dla dzieci umysłowo chorych ? z tymi spinami spierdalać na jakiegoś ts'a / gadu gadu czy inne komunikatory , to jest temat SKARGA tępaki !Dwa : Bez dowodów myślę ,że pana pożegnamy . Skargi są słuszne od 3h , co poresztą PaPkU oświadcza wam przy ponad połowie skarg .Pozdrowienia The Torture ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Haze. 117 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 O takie coś posądzać admina... Jeżeli admin zauważa , że go obrażasz no to ma prawo dać Ci bana , bez żadnego udowadniania demkiem. Ciesz się , że Miko ma to coś w sobie i nie dał Ci bana na więcej czasu niż 30min. Skarga niesłuszna , Miko się stara , pilnuje porządku na serwerze a Wy jeszcze na niego naskakujecie skargami - to już zaczyna się robić na prawdę nudne. To tyle ode mnie , temat do zamknięcia. Pozdrawiam , Haze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie wiem czy padły takie słowa. Ale kultura ze strony Miko powinna być na swoim miejscu, dlatego że jest nowy, dostaje ode mnie upomnienie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi