I3lu 430 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Imięławek Wiek:21 Kontakt:49941226 Twój nick na TS3:Luu Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Siędzę dość często na ts, I przyznam szczerze że kilka razy dziennie zdarza się że brakuje admina. Kontakt z administracją: (w skali 1-10):Hm Myślę że 7-8 albo może 10 Ile czasu spędzasz na TS3:Czasami Siędzę cały dzień , ogólnie to bardzo często siedzę z kilkoma osobami do 5-6 rano lub dłużej Czy posiadasz admina na innym TS3?:nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):myślę że 7 + Szybko się uczę Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nawet dobre Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):No Ba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2014 Na Tak Aktywny Wiek Doświadczenie Mikrofon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Codziennie trzeba Cię rejestrować, admin jest cały czas, jak nie ja to Karol, Krypton, czy też Bezimienny. Na taką ilość ludzi co są teraz, tylu adminów starczy. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Adminów wystarczy jeśli w przyszłości powikszymy sloty to pomyślimy nad wieksza ilością adminów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi