fuckthesystem 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 korzystajac ze sposobnosci ze mam chwile czasu napisze kilka rzeczy ktore moga byc zmienione Zacznijmy od skilli uzywanych przez większosc klas , np taki duriel nie dosc ze ma korzenie które trwaja tak dlugo ze nie wiem czy ktos kiedykolwiek z nich zdażył wyjsc to jeszcze moze je ładować ile chce, albo pustoszyciel który strzela rakietami nie ruszajac sie z respa tylko je ladując , i kilka innych klas które maja takie skille , proponuje zmiane z ladowania nieokreslonej liczby do np 2 uzyć na mape. są tez sytuacje zwiazane z łowcą który dostanie He 1/X i laduje je w nieskonczonosc i tylko rzuca , szczegolnie na mapach typu assault CT nie moze wejsc bo sie nie da , tak jak wyzej zmienienie to ladowanie 2/3 He na runde. klasa premium Talic , równiez klasa troszke bezsensu bo sie naladuje i kazdy sie o nia zabija , co np ma zrobic ninja takiemu ? nic. Klasa Khazra ma +10 dmg jak dostanie rune golden a juz nie wspomne o wspanialym toporze to ma okolo 35 dmg kazdym hitem, jak dla mnie jest to mega przesada i wyrzuciłym w ogole ten dmg z tej postaci ale proponuje nerf do +5. jak dostrzege wiecej dam znac , narazie prosze o rozpatrzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Witam. Korzenie trzymały 11 sekund zostały obniżone do 8 więc jest teraz ok. Pustoszyciel mało kiedy spotykam się aby ktoś stał na respie i puszczał rakiety. Ta klasa i tak jest słaba więc lepiej nic nie zmieniac. Co do łowcy. Może postawić max 2 granaty w jednym miejscu. Jeśli idziesz na shift to nie wybuchną. Tylko wystarczy popatrzeć a nie na chama lecicie. Co do reszty wszystko jest zrównoważone i nic nie trzeba zmieniać. Pozdrawiam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckthesystem 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 poczekam na inne wypowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GigaByte 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nie że coś ale z łowcą jakieś ograniczenie można było by wstawić ponieważ dużo razy widziałem jak łowca na respie postawi jakieś 8 he i jak w to wpadniesz to niemasz szans, a gdy zwróce uwage na u@ to żaden admin online nie reaguje, co do reszty klas są bardzo dobrze zbalansowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuckthesystem 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 nie chodzi o to jak lowca kladzie HE bo moze tylko 4 wiecej sie nie da tylko jak laduje to moze ile chce i rzuca nimi jak ma item 1/x , btw paladyn moze naladowac 4 pociski a i tak dziala 1 mozna by to zmienic ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GigaByte 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Co do Palayna to na każdym servie działa tylko jeden xD Kwestja przyzwyczajenia dużo razy grałem tą klasą i na róznych servach. Pomyśl że jakby działały 4 pociski to ładujesz 4 i z m4 czy ak każdego ubijesz więc była by to za bardzo OP klasa ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 W dniu 29.08.2014 o 09:05, fuckthesystem napisał(a): korzystajac ze sposobnosci ze mam chwile czasu napisze kilka rzeczy ktore moga byc zmienione Zacznijmy od skilli uzywanych przez większosc klas , np taki duriel nie dosc ze ma korzenie które trwaja tak dlugo ze nie wiem czy ktos kiedykolwiek z nich zdażył wyjsc to jeszcze moze je ładować ile chce, albo pustoszyciel który strzela rakietami nie ruszajac sie z respa tylko je ladując , i kilka innych klas które maja takie skille , proponuje zmiane z ladowania nieokreslonej liczby do np 2 uzyć na mape. są tez sytuacje zwiazane z łowcą który dostanie He 1/X i laduje je w nieskonczonosc i tylko rzuca , szczegolnie na mapach typu assault CT nie moze wejsc bo sie nie da , tak jak wyzej zmienienie to ladowanie 2/3 He na runde. klasa premium Talic , równiez klasa troszke bezsensu bo sie naladuje i kazdy sie o nia zabija , co np ma zrobic ninja takiemu ? nic. Klasa Khazra ma +10 dmg jak dostanie rune golden a juz nie wspomne o wspanialym toporze to ma okolo 35 dmg kazdym hitem, jak dla mnie jest to mega przesada i wyrzuciłym w ogole ten dmg z tej postaci ale proponuje nerf do +5. jak dostrzege wiecej dam znac , narazie prosze o rozpatrzenie Wszystko co napisałeś, to są bzdury. Klasy są zrównoważone mam osłabiac Khazre i Pustoszyciela i Lowce, Nihlathaka ( pomyliles klasy nie talic tylko nihlathak ) ? Po co, skoro one są zrównoważone względem innych i nie mają nie ograniczonych np rakiet, pancerzy, HE. Każda klasa ma ograniczoną ilośc umiejętności / czasowo albo ilościowo. Khazrze mam zabrac 10 dmg lub znerfic do 5, co do itemu trudno go zdobyc, i wylosowac z tak dużym DMG, I co bedzie miala tylko fale, którą trudno trafic, i tylko zazwyczaj na ninje się ją używa? Klasą tą jak i pustoszycielem i tak mało kto gra są one w pełni zrównoważone co do łowcy idziesz na SHIFTCIE i HE nie wybuchną, a poza tym ma ograniczenie może postawic 4 HE maxymalnie, do póki żaden nie wybuchnie nie może ustawic kolejnej pułapki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi