MowMiHorTex! 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Dlaczego dostałem bana za skan jak zabiłem humana przez sczeline? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 bo to jest skan, nie można tak zabijać ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Bo to jest skan . Ban miał być na 3h nie to mi się klikneło h@ skróci Ci bana, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KoxQik. 8 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Czyli jeżeli nie ma przestrzeni przez która moze przejsc Human lub Zombie i ktos zostanie przez ta szczeline zarazony to jest to skan, ktory jak wszyscy wiedza jest zakazany , Tak ? Proponowal bym sprezycowac regualmin ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 każdy wie o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MowMiHorTex! 0 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 To kiedy mi się ban zmniejszy do 3 godzin? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 wdlg mnie skan powinien byc tylko wtedy gdy przez Sciane wystaje np glowa i ktos zarazi jesli jest jakas szczelina przez ktora mozna zarazac to raczej nie skan. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lamisz! 29 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 To wtedy połowa map, albo kamp była by bez sensu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi