Miverse 212 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Nick: Miverse Powód rezygnacji: Rozpoczyna się nowy rok szkolny a więc będzie trzeba zacząć się uczyć w nowej szkole. Na Dr tak dużo roboty nie ma więc tam zostaje. Coś od siebie: Rezygnuje tylko z admina na 4k nie mam czasu tez ogarniać 2 serwerów zostanę na DR Pozdrawiam wszystkie mordeczki z cod4k i dziękuję, że mogłem być adminem właśnie tam. Elo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Że tak się spytam ilu obecnie jest adminów na 4k? Arioch, Ty i Kajman zrezygnowaliście. No ale cóż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Powodzenia w szkole 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 @Jay ja nie gram już pewnie od miesiąca ale dopiero teraz zrezygnowałem :x Powodzenia i również pozdrawiam ^^ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaskier 443 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 to zostałem tylko ja pebble i neff to ładnie P.S Pebble ja sam nie wiem co będzie ze mną od września, ale postaram się być aktywny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 @Jaskier i gemciu ale on prawie nie wchodzi Szkoda admina.Powodzenia w szkole. PS. przydalo by sie z 2 adminow na 4k bo tak to lipa straszna :/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Rekrutację macie otworzyć i szkoda że odchodzisz mam nadzieję że na FFA zawitasz czasem 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krypton 983 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ok /close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi