Omega* 2 077 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 FIFA 15 – komputerowa gra sportowa podejmująca tematykę piłki nożnej, stworzona przez studio EA Sports. Jest to dwudziesta druga część piłkarskiej serii FIFA. Gra zostanie wydana we wrześniu 2014 roku.[2]. FIFA 15 jest drugą edycją piłkarskiej serii, którą napędza silnik Ignite. W porównaniu do poprzedniczki silnik ten działa nie tylko w wydaniu na konsole Xbox One czy Playstation 4, ale także w wersji na komputery osobiste. Ponadto zostanie on zmodyfikowany – twórcy obiecali, że gracze będą mogli między innymi dostrzec ruchy włosów zawodników czy trzęsącą się bramkę w razie uderzenia piłki w poprzeczkę[3]. W grze zostanie zaimplementowany system o nazwie Emotional Intelligence, który dobierze emocje zawodników w zależności od sytuacji na boisku. Tytuł zaoferuje również ulepszone, realistyczne zachowanie piłki, dzięki ulepszonemu silnikowi fizyki. Wprowadzone ma być także usprawnienie, które pozwoli na zmianę zachowania piłkarzy (zarówno po stronie gracza, jak i przeciwnej) zależną od obecnej sytuacji[3]. Oficjalny Trailer : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Jeśli to co jest napisane i grafika wygląda tak jak na Trailer to FIFA idzie w krok górę mam nadzieję że tak będzie bo zamierzam sobie kupić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja już sobie zamówiłem.za 229 zł z Empiku. Dodam jeszcze kilka filmów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 nie lepiej wyjść na boisko i pograć zamiast wydawać 200 zł na gre piłkarską ? :x Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 @ Arioch ~ Zobacz moje podanie i zobacz co pisałem o fifie. Jak wyjdzie 16 i będzie kosztować 400 zł to też kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szoguun 1 568 Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2014 Ja kupię za 100 zł lub mniej bo jak wejdzie do sklepów to kupię używaną a jak ale jak zamówiłeś a kosztuje ona to 180-200 zł będzie kosztować ja na pewno kupuje i jak najszybciej jak coś Omega będziesz miał to mi napisz na PW czy coś czy warto i jest tak jak piszą i widzi się na filmikach 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Omega* 2 077 Opublikowano 24 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Września 2014 (edytowane) 25.09.14 czyli jutro fife możecie już kupić ! ceny nie spadną Edytowane 24 Września 2014 przez Omega * Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vetell 21 Opublikowano 4 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Października 2014 Swietna juz kupiłem sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MegaMocAkA 12 Opublikowano 12 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2014 Niedługo kupuję sobie na X360. Zapowiada się świetnie! Nie mogę się doczekać tych emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lato ~wOw~ [t] 729 Opublikowano 30 Października 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Brak aktywności. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi