Monka ;D 19 Opublikowano 2 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Witam dziś chciałem rozpocząć zabawe pod tytułem suchar dnia każda z osób napisze swojego suchara dnia to proste może ja zaczne ;PJak jest po japońsku Skretarka??????Naga Suka hue hue xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EmaN 0 Opublikowano 10 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2013 Jak nazywają się psychiczne Olki ? - PsychOlki hue hue xD (bez urazy dla Olek ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MateuszAkA 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 gdzie traci jaja byk??Na plocieczaicie buhaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ja_tesz 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jesteście wszyscy DOwCIPNI jak ginekolodzy ^^Taki sucharek... Aż się najadłem ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondikis 0 Opublikowano 11 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Jaki jest najlepszy żydowski aktor?Tom Gruz hahaha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 17 Stycznia 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2013 Mężczyzna bez kobiety to jak pies bez pcheł - niby da się żyć ale nudno.Kobieta bez mężczyzny to jak pchła bez psa - żyć ciężko i gryźć nie ma kogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozakzmc 9 Opublikowano 23 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2013 Co robia? kucharze w kuchni leczo hue hue Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi