Shakugan No Shana 81 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 (edited) 1. Nazwa Anime: Shakugan No Shana II (Second) Rok Produkcji: 2007 Gatunki: Akcja, Fantasy, Komedia, Romans Tematyka: Demony, Super moce, Szkolne życie Wiek Widowni: 13+ 3. Opis: Jeśli spodobała Wam się pierwsza seria to 2 ma być obowiązkowa ^^, tylko nie spodziewajcie się dużych zmian. No to zaczynam: Yuuji po zakończeniu walki z Bal Masque miał nadzieje, że jego życie wróci do normy, będzie mógł zając się swoim życiem i pomoże mu to rozwiązać jego miłosne problemy. Niestety, tak nie jest. Nasz bohater przeżywa deja vu, choć jeszcze o tym nie wie. Początek anime wytwarza całkiem sporo napięcia, lecz momentalnie spada i anime wydaje się monotonne.. Po deja vu anime już nic ciekawego nie pokazuję, ale później, jest wiele ciekawych akcji, przez co możemy wybaczyć średni początek. 24 odcinki x 23 min. 4. Ocena: Moim zdaniem ten sezon był taki średni.. Nie wciągnął mnie tak jak 1 czy 3 ale, to nie znaczy, że nie obejrzałbym go jeszcze raz. ( Każdy ma inne wymagania a Ja mam specyficzne, to raczej Wam powinno się spodobać ) Jestem na + ze względu na: - Soundtracki - Postacie - O wiele ciekawsze walki - Pytania Shany ^^ Na - ponieważ: - Nie jestem przekonany do romansu, niby dobrze, ale jednak nie.. Po tym co zrobiła Shana w pierwszym sezonie powinno być inaczej a tutaj... Nie będę spoilerował. Nie zawiedziecie się na recenzji 3 sezonu, już wkrótce na CSC ^^ Edited January 26, 2016 by Rias 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 ogolnie fajnie napisane ;D ale jak mozesz to zmien kolor tekstu bo mam styl czarny i troche słabo widac ;< Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Kuwa oczy bolą na czarnym skinie od czytania ;x Ale chociaż zdj ładne ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Czarny skin - Nic nie widać. ale Lajk jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shakugan No Shana 81 Posted August 30, 2014 Author Share Posted August 30, 2014 Ja mam biały a nie chciałem mieć koloru wzoru ^^ zaraz poprawie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ilonez 779 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 No nic tylko czekać na trzecią część recenzji ;>. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts