Shakugan No Shana 81 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) 1. Nazwa Anime: Shakugan No Shana II (Second) Rok Produkcji: 2007 Gatunki: Akcja, Fantasy, Komedia, Romans Tematyka: Demony, Super moce, Szkolne życie Wiek Widowni: 13+ 3. Opis: Jeśli spodobała Wam się pierwsza seria to 2 ma być obowiązkowa ^^, tylko nie spodziewajcie się dużych zmian. No to zaczynam: Yuuji po zakończeniu walki z Bal Masque miał nadzieje, że jego życie wróci do normy, będzie mógł zając się swoim życiem i pomoże mu to rozwiązać jego miłosne problemy. Niestety, tak nie jest. Nasz bohater przeżywa deja vu, choć jeszcze o tym nie wie. Początek anime wytwarza całkiem sporo napięcia, lecz momentalnie spada i anime wydaje się monotonne.. Po deja vu anime już nic ciekawego nie pokazuję, ale później, jest wiele ciekawych akcji, przez co możemy wybaczyć średni początek. 24 odcinki x 23 min. 4. Ocena: Moim zdaniem ten sezon był taki średni.. Nie wciągnął mnie tak jak 1 czy 3 ale, to nie znaczy, że nie obejrzałbym go jeszcze raz. ( Każdy ma inne wymagania a Ja mam specyficzne, to raczej Wam powinno się spodobać ) Jestem na + ze względu na: - Soundtracki - Postacie - O wiele ciekawsze walki - Pytania Shany ^^ Na - ponieważ: - Nie jestem przekonany do romansu, niby dobrze, ale jednak nie.. Po tym co zrobiła Shana w pierwszym sezonie powinno być inaczej a tutaj... Nie będę spoilerował. Nie zawiedziecie się na recenzji 3 sezonu, już wkrótce na CSC ^^ Edytowane 26 Stycznia 2016 przez Rias 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 ogolnie fajnie napisane ;D ale jak mozesz to zmien kolor tekstu bo mam styl czarny i troche słabo widac ;< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Kuwa oczy bolą na czarnym skinie od czytania ;x Ale chociaż zdj ładne ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShaD 2 254 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Czarny skin - Nic nie widać. ale Lajk jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shakugan No Shana 81 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ja mam biały a nie chciałem mieć koloru wzoru ^^ zaraz poprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ilonez 779 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 No nic tylko czekać na trzecią część recenzji ;>. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi