korba123 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 kaaaa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Ta skarga nie ma sensu moim zdaniem. Przecież dostał bana na 3 godziny nie? Co perma mamy mu dać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba123 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 wiesz gdyby ktos ci obraziłrodzien mówił byś cos innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pro123 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: KaLi 2.Nick admina/gracza który zawinił: [e].m jeju jeju 3.Admin/Gracz : Zbanował go admin P-ce 4.Data i godzina: 30. 08.2014 godzina 18:15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie zaraz podpiszą pod skargą 6.Opis sytuacji:Gracz wyżej wymieniony obrażał moją rodzine! Kazał daj zdjęcie mamy i że on zostanie moim ojcem! Admini kickowali aby się ogarnął. Gdy to nie podziałało dostał bana na 3h! Jest to dla mnie nie zorozumiałe gdyż on obrażał moją rodzine! Proszę coś z tym zrobić i dać wysoką cene za to co zrobil . gdyż zachował się jak dziecko( nie wiem może nim jest) obrazał jego rodzine i mowil zeby dodał zdjecie swojej rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 (edytowane) To jest tylko gra i nie ma się co przejmować. Dostał bana? Dostał. Więc skarga nie ma zbyt wielkiego sensu. Temat do zamknięcia :x 6.2-Zakaz wyzywania innych graczy ( Ban od 5min do 3 H) Nie znasz regulaminu serwera. Jak koleś będzie dalej obrażał to dostanie znowu na 3h potem na dzień. Edytowane 30 Sierpnia 2014 przez .:Arioch:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korba123 0 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 pff stary ban na 1 dzien coś by mu dał do zrozumienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P-ce 10 Opublikowano 30 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2014 To co ja widzialem na chacie to widzialem ze prawda chcesz zdjecie jego mamy i ze zostaniesz jego ojcem i napisales ze nie ma rodziny. Ale sorry dla mnie to jest zbyt chamskie "Ty to nie masz rodziny" jezeli chodzi o moje zdanie to jest obrazanie najwazniejszych osob z najblizszego otoczenia. Co sie dzialo wczesniej nie mam pojecia. Ja ocenilem to co zobaczylem. Jezeli masz dowody, ze Cie obrazil to wrzuc, a kolega zostanie ukarany. Byl Konus wczesniej na serwie, niech on sie wypowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi