korba123 0 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 kaaaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Ta skarga nie ma sensu moim zdaniem. Przecież dostał bana na 3 godziny nie? Co perma mamy mu dać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
korba123 0 Posted August 30, 2014 Author Share Posted August 30, 2014 wiesz gdyby ktos ci obraziłrodzien mówił byś cos innego Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pro123 0 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 1.Twój Nick: KaLi 2.Nick admina/gracza który zawinił: [e].m jeju jeju 3.Admin/Gracz : Zbanował go admin P-ce 4.Data i godzina: 30. 08.2014 godzina 18:15 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): Świadkowie zaraz podpiszą pod skargą 6.Opis sytuacji:Gracz wyżej wymieniony obrażał moją rodzine! Kazał daj zdjęcie mamy i że on zostanie moim ojcem! Admini kickowali aby się ogarnął. Gdy to nie podziałało dostał bana na 3h! Jest to dla mnie nie zorozumiałe gdyż on obrażał moją rodzine! Proszę coś z tym zrobić i dać wysoką cene za to co zrobil . gdyż zachował się jak dziecko( nie wiem może nim jest) obrazał jego rodzine i mowil zeby dodał zdjecie swojej rodziny. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 (edited) To jest tylko gra i nie ma się co przejmować. Dostał bana? Dostał. Więc skarga nie ma zbyt wielkiego sensu. Temat do zamknięcia :x 6.2-Zakaz wyzywania innych graczy ( Ban od 5min do 3 H) Nie znasz regulaminu serwera. Jak koleś będzie dalej obrażał to dostanie znowu na 3h potem na dzień. Edited August 30, 2014 by .:Arioch:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
korba123 0 Posted August 30, 2014 Author Share Posted August 30, 2014 pff stary ban na 1 dzien coś by mu dał do zrozumienia Link to comment Share on other sites More sharing options...
P-ce 10 Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 To co ja widzialem na chacie to widzialem ze prawda chcesz zdjecie jego mamy i ze zostaniesz jego ojcem i napisales ze nie ma rodziny. Ale sorry dla mnie to jest zbyt chamskie "Ty to nie masz rodziny" jezeli chodzi o moje zdanie to jest obrazanie najwazniejszych osob z najblizszego otoczenia. Co sie dzialo wczesniej nie mam pojecia. Ja ocenilem to co zobaczylem. Jezeli masz dowody, ze Cie obrazil to wrzuc, a kolega zostanie ukarany. Byl Konus wczesniej na serwie, niech on sie wypowie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts