Remorx 0 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 1. Nick: ReMorX 2. Imię: Piotrek 3. Wiek: 14 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): (6/10) (Będę się uczył) 5. Mikrofon(Tak/Nie):Nie (zepsuty wtyk w kompie ) 6. Składka (Tak/Nie): (zależy ile i kiedy ? , Może być późniejszy termin ? ) 7. Link do swojego GT**: Nie posiadam ale mogę zrobić 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Mam na Imię Piotrek.Mam 14 lat. Interesuje mnie Sport.Mieszkam w Małopolsce Nieopodal od Miasta Nowy Targ.Chcę zostać adminem Ponieważ wkurza mnie to jak ktoś skraca lub nadużywa micro mając z 10-12 lat .Myślę ze gracze lubią mnie na tym serwie.Staram się być pomocny . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: non steam 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-3 godziny dziennie 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):Gdy wrócę ze szkoły,bądź wieczorem 12. Staż w grze counter strike 1.6 : 2-3 lata 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ): Nie ale musi być ten pierwszy raz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Na nie. Nie masz pojęcia co to gt. To jest twoje gt: http://www.gametracker.com/player/ReMorX/193.33.176.143:27015/ Konto dla podania. Brak micro Słaba znajomość amx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted August 31, 2014 Share Posted August 31, 2014 Póki co jestem na "nie". Poucz się amx (polecam poradniki na YT). Zapoznaj się z forum (po udzielaj się tu i tam). Pokaż, że ci zależy. Składka jest jednorazowa i kosztuje 11.07 SMS. Jak poprawisz to co napisałem ja i częściowo Arioch wyżej - spróbuj znowu za tydzień. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts