Toksyczny32 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 1.Twój Nick: Toksyczny 2.Nick admina/gracza który zawinił: Have a nice day! ^_^ 3.Admin/Gracz : Admin 4.Data i godzina: Niżej. 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Toksyczny ==== Zbanowane IP : ==== Admin : Have a nice day ! ^_^ ==== Powod Bana : Aktywny ==== Wygasa : Nigdy ( od 08/31/2014 - 20 : 01 : 16) 6.Opis sytuacji: Za przeproszeniem czy to są kurwa jaja !? Po raz 3 dostaje od Have bana za AB, którego nie mam ! Prosze ogranijcie go w końcu!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=75010 aktywny za ucieczkę podczas ss zrobiły ci się 3 lub 4 ss-y i uciekłeś myślałeś ze bana nie dostaniesz jak uciekniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toksyczny32 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 żart tak to juz nie pierwszy raz kiedy dostaje od ciebie bana za AB.. ucieczka przed ss'ami !? Chyba sobie jaja robisz. Poza tym jak to możliwe że NeoBans mnie nie wyrzucało z serwera jeżeli nie mam zmiennego IP hm ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 wiesz dużo ludzi nie ma zmiennego ip a wchodzi ss-y robione były uciekłeś ale mam coś takiego jak nieobecni gracze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toksyczny32 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jeżeli wyszedłem przed ss'ami to przypadkowo. Nie raz miałem je robione i były czyste. Poza tym nie wierze ci ponieważ juz 2x dostałem bana od ciebie bez przyczyny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Przypadkowo czy nie ale ss-y były robione a jeśli i nawet przypadkowo uciekłeś to już ub nie ma za to bo to jest ucieczka czyli samo za siebie mówi jak byś coś miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toksyczny32 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 w takim razie czemu nie mam tych ss'ów u siebie żebym mógł wstawić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Have a nice day ! ^_^ 4 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Jeśli nawet i masz niby były by czyste to i tak jak byś wstawił nie ma ub bo komplet nie jest pełen wróci opiekun serwera on sprawdzi czy ss-y były robione Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toksyczny32 0 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Nie przestane grać na tym serwerze ponieważ podoba mi się on. Na pewno nie chciałbym żeby przez przypadek zakończyła sie na nim moja gra. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toksyczny32 0 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 chuj z wami wszystkimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 chuj z wami wszystkimi Ile ty masz lat dzieciaku? Za taką wypowiedź nie dostaniesz ub na 100% w dodatku poleci warn. Jak zmienisz IP i wejdziesz na aktywnym to będą kolejne permy więc już niestety nie pograsz :c Serdeczny ch*j z tobą. /sorry za offtop ale krew mnie zalewa jak widzę takie wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toksyczny32 0 Opublikowano 1 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 i tak już nie zagram bo ub nie dostane a i w dupie mam tego wrana. Dziekuje dobranoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: W takim razie panu dziękujemy. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi