*DzikI MasakratoR* 41 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 1. Nick:*DzikI MasakratoR*2. Imię:Mateusz3. Wiek:184. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): (7/8/10)5. Mikrofon(Tak/Nie)Nie 6. Składka(Tak/Nie):Tak7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/player/*DzikI%20MasakratoR*/193.33.176.93:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem**:chcem pomuc w rozwoju serva i pozbyc sie tak zwanych Odpalonych graczy gram w godziach ktorych czasem nie ma Admina i wtedy tak zwany Cziter wchodzi akurat jak nie ma Admina i psuje cala rozrywke9. Czy posiadasz STEAM?(Jeśli tak to podaj Steam_ID): ...10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?**: od 5 do 7h11. W jakich godzinach grasz?(Dni robocze, weekend)**: Codziennie12. Staż w grze Counter Strike 1.6:Ponad rok13. Czy byłeś już adminem? (Nie podajemy linków):Tak By. *DzikI MasakratoR* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 - zachowanie 5-cio letniego dziecka - brak kultury - Brak mikrofonu, nikt nie wie ile masz na prawdę lat - straciłeś już admina NIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miszczuuu 1 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Ja dałbym mu szanse bo on umie grać i widać że se poradzi bo już kiedyś był adminem. Jestem jak najbardziej na TAK ponieważ on ma racje z tymi cziterami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Dziki widzę ze straciles tu admina mogę wiedzieć tylko za co ? I wtedy mogę powiedzieć czy tak czy nie a za kulturę to jak narazie okres próbny nie BD poprawy to wtedy wolalbym nie bo ciągle masz odemnie bany ostrzeżenia za kulturke narazie tyle mogę czekam na wiadomość za co stracił Admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mantal100 3 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 dziki mi napisal czemu stracil adma nie no jestem za bo jest tylko jeden - kultura nic wiecej. okres probny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateusz200027 27 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Nie; -straciłeś range -brak micra -ortografia zerowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 "chcem pomuc" człowieku i ty mówisz ze masz 18 lat a podstaw pisowni nie znasz ??. Na Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M l o d z i a c z e k ; d 61 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Miałeś admina, z tegoo co pamiętam to wyleciałeś za brak aktywności .. Kultura,Na u@ niby zgłasza, ale jak sam miałeś to granie i brak ogaru Soory , na nie . 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ortografia leży. Brak majka. Wyleciałeś za brak aktywności więc nikt nie wie czy ci się nie znudzi znowu. Na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Ortografią mnie dobiłeś.. Popracuj nad tym. / Nie. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi