WoRniK. 5 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 1. Nick:WoRniK. 2. Imię:Paweł 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=WoR&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Często przebywam na serwerze, znam dobrze amx, chcę dużo poświęcić czasu serwerowi. Myślę, że dostane admina . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-4 godziny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):robocze po szkole to jakies 3 godzinki weekendy to nawet do 6-7 godzin 12. Staż w grze counter strike 1.6:6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
LubiePlacki_PL :) 9 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Jestem na TAK + Staż + Amx + Wiesz co to GT nie tak jak inni xd - rozpisz bardziej 8 pkt Arioch może to wh ma ale nie jest w 100% pewne że to on grał może miał podszywke możliwe a gram z nim na serwie i zachowuje się kulturalny nie łamie regulaminu nie dostał ani jednego bana można dać mu szanse Link to comment Share on other sites More sharing options...
Makaveli. 2,153 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 (edited) Gdyby nie ten ban byłbym na tak. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=68046 Admin ma dawać przykład a nie latać na wh. Na nie. @Kashmir co z tego? Ma bana na naszej sieci na naszym serwie za wh więc moim zdaniem nie powinien dostać admina. Tyle w temacie. i huj ci w dupa gimby mi cisną :x Edited September 1, 2014 by .:Arioch:. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NAWASZIGERY 6 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Jestem na TAK + Staż + Wiek + Amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaito 180 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Jestem na TAK + Wiek + Amx Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pebble 74 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Na NIE -Masz aktywnego bana.Jak dla mnie perm sie należy. -Brak steam. PS. Kasmirowi sie nalezy warn za obraze kolegi wyżej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porczop 257 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Niestety na NIE: -Banika miałeś za wh, a to mówi samo za siebie, admin, cziter. Bez przesady -Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
privvate 0 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Jeżeli użytkownicy się mogą wypowiadać to ja tez opisze . Na nie. - Ban za wh - Zabijanie bez kolejki tzn. Jest ktos w kolejce wchodzi na txt i zabija bez kolejki - Steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rias Gremory 2,606 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skontaktuj się ze mną na GG mam coś do obgadania. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts