WoRniK. 5 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 1. Nick:WoRniK. 2. Imię:Paweł 3. Wiek:15 4. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10):9 5. Mikrofon(Tak/Nie):tak 6. Składka (Tak/Nie):tak 7. Link do swojego GT**:http://www.gametracker.com/server_info/193.33.176.143:27015/top_players/?query=WoR&Search=Search 8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem:Często przebywam na serwerze, znam dobrze amx, chcę dużo poświęcić czasu serwerowi. Myślę, że dostane admina . 9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak:Nie 10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?:2-4 godziny 11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy):robocze po szkole to jakies 3 godzinki weekendy to nawet do 6-7 godzin 12. Staż w grze counter strike 1.6:6 lat 13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków ):Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LubiePlacki_PL :) 9 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jestem na TAK + Staż + Amx + Wiesz co to GT nie tak jak inni xd - rozpisz bardziej 8 pkt Arioch może to wh ma ale nie jest w 100% pewne że to on grał może miał podszywke możliwe a gram z nim na serwie i zachowuje się kulturalny nie łamie regulaminu nie dostał ani jednego bana można dać mu szanse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 (edytowane) Gdyby nie ten ban byłbym na tak. http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=68046 Admin ma dawać przykład a nie latać na wh. Na nie. @Kashmir co z tego? Ma bana na naszej sieci na naszym serwie za wh więc moim zdaniem nie powinien dostać admina. Tyle w temacie. i huj ci w dupa gimby mi cisną :x Edytowane 1 Września 2014 przez .:Arioch:. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jestem na TAK + Staż + Wiek + Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vaito 180 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Jestem na TAK + Wiek + Amx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pebble 74 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Na NIE -Masz aktywnego bana.Jak dla mnie perm sie należy. -Brak steam. PS. Kasmirowi sie nalezy warn za obraze kolegi wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Porczop 257 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Niestety na NIE: -Banika miałeś za wh, a to mówi samo za siebie, admin, cziter. Bez przesady -Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
privvate 0 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jeżeli użytkownicy się mogą wypowiadać to ja tez opisze . Na nie. - Ban za wh - Zabijanie bez kolejki tzn. Jest ktos w kolejce wchodzi na txt i zabija bez kolejki - Steam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Skontaktuj się ze mną na GG mam coś do obgadania. Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi