MegaMocAkA 12 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Nick: [M]ega[M]oc*AkALink do SSów: -Wycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : [N]arkotic. ==== Zbanowane IP : 77.114.2.208 ==== Admin : #9 Cs-Classic.pl [NewDiabloMod][RESET | START] ==== Powod Bana : [KSG] Uzytu dziwnego przycisku ==== Wygasa : 09/01/2014 - 14 : 23 : 01 ( od 09/01/2014 - 12 : 23 : 01 ) [[VIP]] Lato ~wOw~ [t] : /wk [ NDM ]: Witamy na unikalnej modyfikacji | NewDiabloMod | przygotowanej dla cs-classic.pl! Kicked by Console: [NeoBans] Zbanowany Kicked :[NeoBans]Serwer: DiabloModLink do bana: NWM gdzie to. O co tutaj chodzi? Wbijam na serwa, ,,paczam" : Rezerwacja Slota. Dobra, kupuje slota. Wchodze na serwa, i to co up mi wyskakuje. O co tu chodzi. Ktoś ma takie samo ip jak ja? I w ogóle co to za powód? Dziwny przycisk? Proszę o szybkie rozwiązanie sprawy, ponieważ mam wykupionego slota. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Porczop 257 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Po prostu nacisłeś/aś zły przycisk i musisz poczekać jeszcze pół godziny. Ja też tak kilka razy miałem Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajmi1 105 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts