Omega* 2,077 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Nick: Omega * Powód rezygnacji: Rezygnuję tylko i wyłącznie z administratora na diablomod. Powód? Wydaje mi się że jestem nie doceniany na serwerze. Po restarcie odechciało mi się strasznie grać. Nie widzę mej przyszłości na diablo. Zacznę grać na FFa / OnlyDD2. Chcę więcej spędzać czasu na Forum. Coś od siebie: Pozdrawiam 07 oraz wszystkich graczy diablo Lato żeby nie było żadnych sprzeczek tu nie chodzi o przeniesienie expa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Szkoda, bo z tego co wiem nie ma za dużo administratorów na Diablomodzie. Do tego co napisałeś.. zapraszam na FFA w takim razie 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luffy 103 Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 Zapraszamy na FFA Link to comment Share on other sites More sharing options...
Damian? NL/PL 1,043 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Jesli zostajesz to bardzo dobrze Zapraszamy na FFA , tam bedziesz sie mogl wykazac, bo trzymamy jak mysle dosyc wysoki poziom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root Qesik 11,987 Posted September 5, 2014 Root Share Posted September 5, 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts