Kajman 45 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Szukam 4 chetne osoby do grania meczy turniejowych w cs:go w godzinach wieczornychokolo 19 w zwyz jezeli oczywiscie ja bede mogl lub wy a wymagam tylko sprawnego mikrofony do komunikacji glosowej chetni pisac tutaj lub pw/steam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JayMcKenzie 393 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Na mnie możesz przeważnie liczyć @Gold Nova 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 1 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2014 Ja również mogę zagrać. Wystarczy napisać na steam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kropka. ;* 26 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ja też, ja też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajman 45 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 To jeszcze jedna osoba i mozna grac tylko napiszcie jakie macie rangi bo moja to Elit Srebro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 902 Opublikowano 24 Listopada 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Zamykam Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi