bestz! 1 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Nick: AbraKadaBra-lezysz! Link do SSów: http://www26.zippysh...39352/file.htmlWycinek z konsoli:[AMXBans] ===============================================[AMXBans] You are banned from this Server![AMXBans] You are permanently banned.[AMXBans] Banned Nickname : AbraKadaBra-lezysz![AMXBans] Reason : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl '[AMXBans] You can complain about your ban @ cs-classic.pl[AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 59446401 '[AMXBans] Your IP : ' 89.67.212.178 '[AMXBans] ===============================================link do bana :http://amxbans.cs-cl...pl/ban_list.php Serwer: ONLY DD2 Odwołuje się ponieważ Kody crc32 który powtórzyły się na screenach przy automatycznym zapisywaniu screen'ów na komputerze gracza, z powodu lagów, jakiś zakłóceń, są technicznie możliwe i spotykane, więc nie ma podstaw do żadnego bana, sam jestem adminem na innej sieci i też rozpisuje demka i sprawdzam ssy, więc spotkałem się z tym nie raz, w momencie gdy admin robi ssy 70% graczy ma ściny kompa i zdarza się że kod crc32 na plikach jest taki sam... niech Ub team jeszcze raz to rozpatrzy , bo gram na steamie i jestem szanowanym graczem w swoich kręgach i nie pozwole żeby jakiś laik wciskał mi że grałem na jakiś gównie.!! tym bardziej że ssy dostaje 4 raz i zawsze są czyste. Wspomagam tą sieć od czasu kiedy tu gram kupując regularnie VIPa i nie godzę się żeby jakiś koleś 17 lat z braku kompetencji wbijał zostawiał mi bana, kiedy grałem czysto. Jeśli po prostu macie dość mojego grania na serwerze wystarczy powiedzieć i sam odejdę na inną serwerownie!, ale nie pozwolę na wciśnięcie mi bana z takiego głupiego widzi mi się... "zaraz każdy kto sobie skopiuje screeny będzie się tłumaczył zacinaniem komputera" po prostu się to zdarza i jak chcecie uchodzić za kompetentny Ub team to musicie brać to pod uwagę i uznawać to za błędy przy robieniu ssów. Dodam jeszcze że żądam rozpisania demka w celu wyjaśnienia sprawy, na demku będzie widać że gram czysto i będzie widoczna pewnie ścina ... bo w czasie ściny stoję zazwyczaj w miejscu, więc proszę o profesjonalne podejście do sprawy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 niech admin banujący da demko i rozpiskę, ma 24h Link to comment Share on other sites More sharing options...
bestz! 1 Posted September 2, 2014 Author Share Posted September 2, 2014 Wolałbym żeby zrobił to ktoś z UB team, bo myślę że admin Miko jest nowym adminem i nie ma jeszcze na tyle rozwiniętych umiejętności aby takowe demko rozpisać. Dobra żeby nie było zbędnego spamu, dla mnie to pikuś rozpisać. http://275692.hltv3.pukawka.pl/hltv-1409012123-de_dust2-1409599380-1409600880.zip tu macie demko z HLTV 17:30 < 1/4 ścina celownik zatrzymuje sie w miejscu podczas ściny i oczywiście w następstwie ginę, więc proszę o UB... w tym momencie właśnie były robione ssy. , do wglądu macie całe demko z mojej gry staty 17:4 .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajmi1 105 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Sorki za zbyt szybkie zamknięcie tematu ale mimo wszystko następnym razem zwracaj się do mnie i nie tylko z większym szacunkiem nie będę oglądał demka bo nie za to jest ban, 17:30 rzeczywiście jest długi lag przy robieniu ss ... "Musiał paść jebany" XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajmi1 105 Posted September 2, 2014 Share Posted September 2, 2014 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts