Matisos 1 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 1. Nick: Matisos2. Imię: Mateusz3. Wiek: 164. Znajomość Amx(średnie, dobre, bardzo dobre) ewentualnie(0/10): 8/95. Mikrofon(Tak/Nie): Tak6. Składka (Tak/Nie): Tak7. Link do swojego GT**: http://www.gametracker.com/player/Matisos/193.33.177.166:27015/8. Opisz Siebie oraz napisz czemu akurat Ty masz zostać adminem: Ponieważ czesto gram na serwerze i widze jak gracze łamia regulamin czesto na mapie zm_hs_horror ludzie wchodza na dzialka a przewaznie nie ma admina i cala mape masz do lipy poniewaz na dzialkach zabijasz kadego zm a zm nie maja szans.9. Czy posiadasz STEAM(Tak/Nie)podaj Steam_ID jeśli tak: nie10. Ile czasu możesz poświęcić na serwerze?: Ok 4-5 godzin dziennie11. W jakich godzinach grasz(Dni robocze, weekendy)**: W weekendy od rana do wieczora moge wbijac a w dni robocze po 1412. Staż w grze counter strike 1.6: 7 lat13. Czy byłeś już adminem?( Nie podajemy linków )**: Tak bylem wiele razy i przewaznie na serwerach typu ZM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Jak dla mnie na TAK. +posty +amx +godzinki na forum Tylko czasami nie potrzebne dyskusje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
I3lu 430 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Jak na razie Nie. Głównie chodzi o to - http://forum.cs-classic.pl/topic/23366-skarga-na-alvaro/ Obrażanie gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Elu zauważ że teraz w okres szkolny jest bardzo mało adminów więc okres próbny by się przydał . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Jestem neutralny. Ostatnio jestem rzadko na serwerze, ale fakt jest faktem, że przez okres szkolny mało adminów będzie zaglądało na serwer. Mam tylko nadzieje, że poprawisz swoje zachowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Nie. Zapraszam za tydzień Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi