KrynioO 3 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Witam chciał bym wnieść skargę na admina -- PaPkU ponieważ banuje mnie w sumie za nic. pierwszy ban miał miejsce na mapie cs_alpin'a dostałem bana za to że kupowałem sobie exp'o za monetki a ban był za to że nie wykonuje celi. To nie moja wina że jak mam ponad 1000 monet to chwilę to zajmuje ale sam l3ryk mówił przez mikro że kupuję exp'o no ale ok mniejsza druga sytuacja miała miejsce na mapie de_eldorado zostałem zbanowany za to że zacząłem rozmowę gdy admin -- los ami zabił mnie z HE przez płot natomiast admin PaPkU od razu mnie zbanował kiedy ja nic nie zrobiłem a napisane w konsoli mam tak -- Powod : ' Say nie sluzy do bluzgania gosciu : ) ' NO TO POZDRO ALE NIE MA CO PRO ADMIN ( BAN ZA NIC EHH ) 1.Twój Nick: ^_^K|R|Y|N|I|O^_^ 2.Nick admina/gracza który zawinił: PaPkU 3.Admin/Gracz : PaPkU 4.Data i godzina: ban na 30 min dostałem koło 20 a parę map wcześniej 3/4 na 5 min również za nic (02.09.2014) 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): np. świadek l3ryk 6.Opis sytuacji: opisałem wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Wzór ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Proszę Cię Rybaku, o sprawdzenie logów, bo to co on tutaj napisał to kpina. I tak zostałeś potraktowany ulgowo. 30 minut, to nie 3h. Przypomnij sobie dokładnie co pisałeś, zanim Rybak sprawdzi logi, bo jeżeli wyjdzie na to że ban jest słuszny, sam Ci go przedłużę do tygodnia. Tyle z mojej strony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość I3ryk Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Byłem przy tym tak na alpin Ładował monetki w Expa to prawda i dostał na 5 min ze celów nie robił to co ma biegać i wbijać sobię Expa ? Drugiej akcji nie widziałem co pisał bo byłem zajęty grą nie pisaniem... ale inni nie robią celów itp wala bluzgami i nie dostają tylko Wyśle ci Kultura .... Ogarnijcie trochę system. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrynioO 3 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nic złego tam PaPkU nie pisałem jest wielu graczy którzy wypisują dużo gorszę rzeczy a mi chodziło tylko o moją racje zostałem zabity z HE również przez admina a najlepsze jest to że wyskakuję u góry że skanowanie z HE/AWP jest zabronione Na gracza jak zarówno i admina los ami skargi bym nie wnosił ale Tobie nwm o co chodzi :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Chodzi mi o to że przeklinasz na say. Rybak sprawdzi logi, jeżeli będzie miał w ogóle chwilkę, i poprosił bym o krótki fragment tego co tam pisałeś. To nie chodzi o to że Cię zabił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrynioO 3 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ale mi o to chodzi dlaczego tak jest ja bym przeskanował od razu byś mnie zbanował to ja też poproszę ten fragment !!! a na alpinie może dostałem słusznie jak sam l3ryk mówił głośno i wyraźnie przez mokro że exp'o kupuje ale mniejsza z tą alpiną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 2 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Nie patrzyłem czy Cię skanował czy nie, patrzyłem co pisałeś od początku eldorado. Ja już skończyłem dyskusje z Tobą w tym momencie. Czekam na logi. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrynioO 3 Opublikowano 2 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Września 2014 Ehh niech Ci będzie .. jesteście adminami i wydaje się wam że możecie robić to co wam się podoba ja również skończyłem Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 3 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2014 Pisałem że do 4/5 września jestem nieaktywny albo mało aktywny teraz nie mam jak sprawdzić te logi. Jak bede to wtedy sprawdze 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi