malcio 167 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Nick: || Bez Spiny Luzno !^=^ Powód: Ogólnie chodzi o szkołe mam plan na popołudnie wiec jak przychodze o 19 to jestem wyczerpany,nawet na kompie nie chce mi sie siedziec i tak jest od poniedziałku do piątku Czas nieobecności:Od pon do piatku(bede wchodził na serwer jak tylko będe miec czas) Coś od siebie:No coz szkoła sie zaczeła jest teraz duzo nauki bo wiadomo w styczniu egzaminy zawodowe wiec nauczyciele pilnuja :DJakby był cziter to pisac na STEAM ale tak to raczej nie bedzie mnie na FFA:( Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luffy 103 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Widzę, że nie tylko ja. Ekipa się troooszkę sypać zaczyna :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ShaD 2,255 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 Cóż.. coraz więcej mądrych, co wiedzą, że nauka jest na pierwszym miejscu Powodzenia btw! Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 wroc do listopada bo ja wyjeżdzam i zostawiam na miech was ;c Powodzenia w nauce Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajmi1 105 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 ajmi one man army na serwie ffa coming soon 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
N4talijAA 2,695 Posted September 3, 2014 Share Posted September 3, 2014 ten english <3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rybak 476 Posted September 4, 2014 Share Posted September 4, 2014 OK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts