wenzdey094 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Imię: Patryk Wiek: 15 Staż na forum: Od 29 Października 2012 roku. Mam 200 godzin na forum. Doświadczenie w moderowaniu: Będę miał pierwszy raz moderatora, ale myślę, że podołam . W razie czego kogoś się dopytam. Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: W tygodniu 3-6h. W weekendy to różnie bywa ale mniej więcej od 4-6h. Dlaczego właśnie Ty: Jestem kulturalny i ogarnięty, bez problemu dogaduje się z innymi użytkownikami forum. Spędzam dużo czasu na forum (godziny świadczą same za siebie). Chcę trochę pomóc obecnym moderatorom. Jestem na forum dość długo i zamierzam tu zostać do końca. 1. Brak Warnych (Obowiązkowo) Spełnione. 2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) 15 3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) Spełnione. (94) 4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) Spełnione (200h) 5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) Spełnione 6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) Spełnione. 7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) Spełnione. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDn3sS 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 nie nie -podanie mało przekonujące, godziny tak ale czy są sensowne posty ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luna25 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Na nie. Mało aktywny jesteś. Tylko 94 posty, a jesteś tu od dawna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Skrillex Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Jestem również na nie. Nie widuje Cię zbyt często... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lolcia 786 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 jestem na nie , mało cie widac na forum ; d wiecej na serwie ^^ Link to comment Share on other sites More sharing options...
amN 0 Posted January 2, 2013 Share Posted January 2, 2013 Na nieMało się udzielaszMadnes widze że zależy Ci na modzie , bo wszystkim co mają szanse dajesz Głosy Negatywne Link to comment Share on other sites More sharing options...
Root -_- 11,971 Posted January 3, 2013 Root Share Posted January 3, 2013 Słaba aktywność Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts