I3lu 430 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 (edytowane) Imięławek Wiek:21 Kontakt:49941226 Twój nick na TS3:Luu Dlaczego akurat u nas starasz się o stanowisko admina?:Siędzę Bardzo często na ts, I przyznam szczerze że kilka razy dziennie muszę wchodzić na forum i prosić na Sb o admina -.- . po 3-5 osób nie raz czeka o rejestrację albo rangę, do tego jeszcze BezImienny odszedł. to już powinniście zrekrutować z 2-3 adminów ts -.- Kontakt z administracją: (w skali 1-10):Hm Myślę że 7-8 albo może 10 Ile czasu spędzasz na TS3:Czasami Siędzę cały dzień , ogólnie to bardzo często siedzę z kilkoma osobami do 5-6 rano lub dłużej Czy posiadasz admina na innym TS3?:nie Znajomość TeamSpeak`a (w skali 1-10):myślę że 7 + Szybko się uczę Jakie posiadasz doświadczenie z TS3: Nawet dobre Posiadasz sprawny mikrofon(Tak/Nie):Tak Czy przeszedłeś już mutację(Tak/Nie):No Pewnie. Papku: Stary daruj sobie Są ludzie na ts'sie co mogą potwierdzić że siedzę w tych godzinach dość często, dziś w nocy posiedziałeś do 6 rano i zgrywasz nie wiadomo kogo,Nie kompromituj się, zachowujesz się jak dzieciak z gimabzy, zapytaj Epro,neff,pnpqnDaniel!. Oraz innych. po za tym w podaniu nie jest napisane (ŻE SIEDZĘ CODZIEŃ DO TEJ GODZINY!) Kłania się umiejętność czytania... mogę publicznie tu oznajmić że cię nie lubię i ty mnie za pewne też Pierwszy raz mam styczność z taką osobą (Opiekun servera hahahahaha) Nigdy na żadnej sieci nie spotkałem takiej osoby:D Ps.Wymyślaj i kompromituj się dalej Moje kłamstewka... : http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/39025101019e40d9.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/pelny/6addd101be30b554.html Jest data,godzina.. Dla tych co nie wiedzą klawisz ctrl + Kółko myszki można zmiejszyć obraz i będzie w prawym dolnym rogu widoczna data i godzina -.- Edytowane 15 Września 2014 przez I3lu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Tak, przyda się ktoś wreszcie na to stanowisko. Ludzie czekają na rejestrację w nieskończoność. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Na tak wiek znajomość ts , umie sie odgadać z ludzimi. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eProsek 5 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 ja oczywiscie na duze Tak + bardzo czesto na ts + ogarniety + interesuje sie tym co sie dzieje na tak, zwrocil uwage ze ludzie sa nierejestrowani bo to duzy problem tego ts .... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PnPq 2 Opublikowano 8 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2014 Jestem na TAK ! Ziomek jest pomocny nie ważne o co chodzi. Ogarnięty jest i to bardzo. Spędza dość czasu na Ts'ie no więc by mógł to ogarniać. Pozdrawiam PnPq 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 11 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2014 (edytowane) Do 5/6 rano powiadasz? ;3 Nigdy Cię nie widziałem o tej porze. Siedzę codziennie do 2/3, i nigdy Cię o tych godzinach nie wiedziałem. Za kłamstewka żeby dostać admina, masz ode mnie nie. Powinieneś być szczery a nie pisać takie bajki. NIE. @ Ja siedzę codziennie. I przyznam że tylko dzisiaj Cię widziałem do godziny trzeciej. Edytowane 12 Września 2014 przez PaPkU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eProsek 5 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Papku on serio do tych godzin siedzi bo juz sporo czasu z nim o tych godzinach balowalismy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian? NL/PL 1 043 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Jestem sproadycznie na tsie ale jest problem z rejestracja co potwierdzam. Dlatego na Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JeloneK ;) 197 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 Sorka Blu ;d Jestem na Nie Mało cię widac na ts'ie a ja jestem co dziennie xd + Do 5/6 rano powiadasz? ;3 Nigdy Cię nie widziałem o tej porze. Siedzę codziennie do 2/3, i nigdy Cię o tych godzinach nie wiedziałem. Za kłamstewka żeby dostać admina, masz ode mnie nie. Powinieneś być szczery a nie pisać takie bajki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NAWASZIGERY 6 Opublikowano 12 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2014 na tak+wiek+aktywność na ts3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 18 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2014 Nie podobasz się cześći ludziom dlatego też odpadasz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi