Fresh15 119 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Cześć wczoraj zmieniłem internet i próbuje wejść na serwer a tu pisze ze mam ban. A to odczyt z consoli: BUILD 5787 SERVER (0 CRC) Server # 7 [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : ~|>ReistneY<|~ [AMXBans] Reason : ' Aimbot ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' ' [AMXBans] Your IP : ' 80.50.83.246 ' Dodam że gram na nicku Fresh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Dostałeś bana za aima. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Posiadasz internet ze zmiennym IP ? Jeżeli tak to zresetuj router i powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Ale jak miałem stary internet to nie miałem bana.Stało się tak dopiero gdy zmieniłem neta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makaveli. 2 153 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 @Black14 ty się dobrze czujesz ? Jak się dostaje bana za aim'a to o ile jest nie słuszny to pisze się o ub a nie zmienia się IP... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 coż, ban bardzo stary czy wczesniej tez Ci sie to zdarzało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 A jak zresetuje router to sie zmieni IP i wtedy bedę miał swój lvl? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Grales na nicku fresz, ban jest z lutego. Jeżeli teraz nie mozesz wejsc to znaczy, ze łapie Cię na ip Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 pisałem że jak zmieniłem neta to chaiłem pograć na serwie i wtedy zobaczeyłem że jest ban a jak miałem starego neta to go nie było Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black14 132 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 @.:Arioch:. 1.Sprawdzałeś amxbans?, 2. Fresh grał wczoraj na serwerze, pisze że zmienił internet co oznacza, że zmieniło mu się IP które mogło zostać przypisane od osoby która dostała bana, tak ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Czyli co mam zrobić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matisos 1 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Czyli jesli posiadasz router to wylacz go i ponownie wlacz. Wtedy powinno zmienic ci sie IP . A co do lvl to ci nie zniknie ani lvl ani rank bo to zapisane jest na nick Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Robiłem reset i nic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 5 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Znalazłem w necie taki program że jak go włącze to mi się.zmienia IP i wtedy mogę wejść na serwa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruskiee 31 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Może być tak że wylosowało Ci ip z banem i dlaczego to Ci wyskakuje . Twoje ip jest identyczne jak tego ziomka co dostał bana za aima Nie raz na innych serwer też tak miałem . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fresh15 119 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Dacie ub na ten IP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Gotowe/UB Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi