Masakracja 58 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nick: Masakracja Powód rezygnacji: Zaczęła się szkoła. Gdyby nie fakt że dostałem propozycję pracy dorywczej po szkole pewnie miałbym czas na grę. Jednakże wracam do do o 20 i pozostają mi lekcje itp. Forum mam możliwość przeglądać w tej rzekomej "pracy" i pisać posty więc z rangi "Gamer" nie rezygnuję bo już mam materiały naszykowane i zabieram sie do pracy. Coś od siebie: Do diablo aktualnie też mnie już tak nie ciągnie. Przerzuciłem się na cs:go (na naszym serwerze nie gram. Jestem graczy który gra tylko mixy, ewentualnie tylko trenuje na singlu aim skilla.) Więć teraz dziwnie wgl mi się gra w 1.6. Jednak uważam że za jakiś czas gdy będę miał czas diablo spowrotem mnie przyciągnie i będę na prawdę czerpał z niego wiele godzin wspaniałej zabawy jak to było dotychczas Dziękuję Pozdrawiam Lato, może kiedyś wrócę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 907 Opublikowano 5 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi