Masakracja 58 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nick: Masakracja Powód rezygnacji: Zaczęła się szkoła. Gdyby nie fakt że dostałem propozycję pracy dorywczej po szkole pewnie miałbym czas na grę. Jednakże wracam do do o 20 i pozostają mi lekcje itp. Forum mam możliwość przeglądać w tej rzekomej "pracy" i pisać posty więc z rangi "Gamer" nie rezygnuję bo już mam materiały naszykowane i zabieram sie do pracy. Coś od siebie: Do diablo aktualnie też mnie już tak nie ciągnie. Przerzuciłem się na cs:go (na naszym serwerze nie gram. Jestem graczy który gra tylko mixy, ewentualnie tylko trenuje na singlu aim skilla.) Więć teraz dziwnie wgl mi się gra w 1.6. Jednak uważam że za jakiś czas gdy będę miał czas diablo spowrotem mnie przyciągnie i będę na prawdę czerpał z niego wiele godzin wspaniałej zabawy jak to było dotychczas Dziękuję Pozdrawiam Lato, może kiedyś wrócę pomóc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 5 Września 2014 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: ok Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi