Abrakadabra 0 Opublikowano 5 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2014 Nick:Frag eXecutors neo [t] Link do SSów: przykro mi ssy nie zostały zrobione przez admina w trakcie banu więc to nie moja wina karajcie za to administracje FFAWycinek z konsoli(bez IP)*: ==== [NeoBans] ==== Jestes Zbanowany! ==== Zbanowany nick : Frag eXecutors neo [t] ==== Zbanowane IP : 178.219.113.65 ==== Admin : || Bez Spiny Luzno !^=^ ==== Powod Bana : Wstaw screeny na cs-classic.pl ==== Wygasa : Nigdy ( od 09/06/2014 - 00 : 03 : Serwer:FFALink do bana http://amxbans.cs-classic.pl/ban_list.php?bid=78132 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaPkUu 658 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Ss'y robi maszynka automatycznie, nie Administracja. Albo ss'y, albo brak ub. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abrakadabra 0 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 a gdzie znajdę te ssy bo szukałem po całym kompie z 1h wczoraj w nocy i nie mogłem znaleźć ktoś pomoże ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N4talijAA 2 695 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 w internecie są rozne poradniki na ten temat, poszukaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Minęło 24h , brak ss-ów = brak UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soot 306 Opublikowano 7 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2014 Gracz zostaje zbanowany a temat zostaje zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi