Zimny. 415 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Chciałbym prosic o odbanowanie postaci Sung na serwerze [NOCNY EXP][MISJE][ZombieExpMod 4.3]Cs-Classic.pl. Bana dostałem za uzywanie działka na mapie zm_hs_horror. Niestety nie mam wycinki z consoli, bana dostalem na 1 tydzien A własnie zaczoł sie weekend wiec chciałbym troche pograc ;/ Bardzo prosze o rozpatrzenie tego tematu. Z góry dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Wchodząc na serwer akceptujesz regulamin, który mówi że za Używanie działka jest ban ale 1 tydzień to przesada, więc Ci go skróciłem do 24h Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimny. 415 Opublikowano 6 Września 2014 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 No weź prosze bądz że czlowiek obiecuje ze juz nie uzyje go A tym bardziej jest weekend Prosze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 6 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2014 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora. Powód: Wyjaśnione Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi